≫ 

Ispovest sestre pokojne pevačice: Jelena nije ubijena na nasipu, a ovo je reakcija Marjanovića na odluku da angažujemo privatne forenzičare (VIDEO)

Istakla je da porodica nije bila zadovoljna brzinom istrage državnih organa

  • 26

Porodica Jelene Marjanović angažovala je Centar za forenzička istraživanja, koji je došao do otkrića da pevačica nije ubijena na nasipu, ali da je zločin mogao biti počinjen dan pre nego što je njen nestanak prijavljen, rekla je sestra ubijene pevačice Teodora Krsmanović za "Pink".

Novi dokazi o ubistvu Jelene Marjanović: Umešane najmanje tri osobe!

Ona je istakla da porodica nije bila zadovoljna brzinom istrage državnih organa i da su ih boleli natpisi u novinama o tome kako je Jelena Marjanović ubijena - od teorije da je ubistvo počinio kamiondžija, čovek sa štapom ili ljubavnik.

- Posebno nas je pogodila priča o ljubavniku jer smo je najbolje poznavali, znamo da je to neistina – navele je sestra pevačice koja je nestala 2. aprila prošle godine, a njeno telo je dan kasnije nađeno na nasipu u beogradskom naselju Borča.

Kako je navela, zbog toga su odlučili da angažuju Centar za forenzička istraživanja iz Novog Sada.

Printskrin: TV Pink

- U porodici smo prošli sve teorije i slažemo se sa time da nije ubijena na nasipu - istakla je Krsmanovićeva.

Ona je dodala da je Jelena bila u kontaktu sa porodicom i da se svakodnevno čula sa majkom Zoricom, posebno imajući u vidu da je bila teško bolesna.

Foto: Telegraf

Sestra ubijene pevačice je govoreći o poslednjem telefonskom razgovoru Jelene i njene majke, navela da je Zorica na kraju nije bila sigurna da je to bio Jecin glas.

- Mislim da je poziv usledio nakon što je majka zvala Jelenu - dodala je Krsmanovićeva, koja je za sestrin nestanak saznala te uveče i ne znam kada je ostala rodbina dobila tu informaciju, ali pretpostavlja u isto vreme kada je Jelenin muž Zoran to javio Zorici.

Printskrin: TV Pink

Na pitanje u kakvim su odnosima sa porodicom Marjanović i da li su oni podržali angažovanje Centra za forenzička istraživanja, Teodora je rekla da su oni bili obavešteni o toj odluci Krsmanovića.

- Lično sam ih pitala da oni stupe u kontakt sa Centrom, zato što je to u interesu obe porodice, prevenstveno njih jer se o njima svašta pisalo u medijima, ali oni na to u svoj toj gužvi nisu ni obratili neku posebnu pažnju na to, pa smo mi odlučili da im na ovaj način pomognemo - navela je Teodora.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan

    10. septembar 2017 | 10:18

    Ovaj sto stavlja minuse na ove komentare je 100000% SVEKAR....Samo Lagano polako ali sigurno izlazi sve na videlo...

  • Cica

    10. septembar 2017 | 00:41

    Obaj korak porodice Krsmanovic je za svaku pohvalu. Kamo srece da je uslijedio ranije,a nadam se da nije kasno,i da ce se zlocinac kao i njegovi pomagaci naci na mjestu koje zasluzuju. Bravo Teodora! Imas ogromnu podrsku od sirokih narodnih mass.

  • ruzaa

    10. septembar 2017 | 14:10

    Auuuu...sto familija Marjanovic udara minuse,kazete da ste vernici,pa zar niste u crkvi...Koliko god minusa ima u ovim komentarima 100% su od poglavice i ostale mu druzine. Svak zna ko ste

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA