≫ 

Još jedna teorija ubistva pevačice u Borči: Kamere su snimile dvojnicu, misteriozna devojka trčala umesto Jelene?!

Zorica Zoka Mitrović kaže da je Zoran Marjanović svoju ženu držao kao malo vode na dlanu i da će istina brzo izaći na videlo

  • 37

Policija istražuje da li je na nasipu u Borči trčala misteriozna crnka umesto Jelene Krsmanović Marjanović, jer se na snimku koji je zabeležila sigurnosna kamera sa prodavnice ne vidi njeno lice, dok svedoci tvrde da tog dana nije bila na džogingu, piše Alo.

Kriminolog Nikolić ubeđen: Jelena je ubijena iz strasti, samo su dve osobe mogle da je usmrte

Njih dve su ubijene kao Jelena Marjanović: Otišle su na trčanje i usmrćene na zverski način! (FOTO)

- Postoje dva snimka kobnog džoginga na nasipu u Borči od 2. aprila 2016, posle kojeg se pevačici, prema rečima njenog muža Zorana, izgubio svaki trag. Prvi je zabeležila kamera prodavnice i na njemu se, navodno, vidi Jelena. Drugi je zabeležila kamera gradskog autobusa i na njemu se vidi biciklista na nasipu - kaže naš izvor iz istrage i ističe da ima indicija da je na snimku Jelenina dvojnica!

Zorica Mitrović na Fejsbuku vodi podršku Zoranu Marjanovuću i na toj stranici se predstavlja kao Zorica Zoka. Imali smo uvid u prepisku njenih neistomišljenika, koji tvrde da je ona Zoranova devojka!

- Rekla sam to još prošle godine. Zoka od Jecinog ubistva živi u kući Marjanovića, kao i njen sin. Podrška Zoranu ide iz kuće... Ne znam da li su njih dvoje odranije u vezi ili su je počeli kada mu je pružila podršku. Možda su do tada bili samo poznanici, ne znam tačno... Ona je krenula autom na policiju - navodi se u ovoj prepisci.

Printskrin: Youtube/Jelena Jeca Krsmanovic

- Sumnja se da je na snimku mlada crnka, obučena u plavu trenerku! Njeno lice se ne vidi jasno i zasad nema potvrde da je to Jelena. Na istom snimku se ne vidi ni mala Jana u kolima, što dovodi u pitanje Zoranovu izjavu da su on i Jana bili na nasipu dok je Jelena trčala - objašnjava naš sagovornik.

Nismo hteli da se petljamo u istragu dok policija rešava ovu zagonetku, ali smo pokušali da saznamo ko je žena koja je posle hapšenja Zorana Marjanovića grebala rukama i nogama da dođe do uticajnih političara, tvrdeći „da je njen prijatelj nevin“!

- Zoran je završio iza rešetka na pravdi boga i vrlo brzo će biti pušten! U zatvoru je čovek koji je svoju ženu držao kao malo vode na dlanu. Obećavamo vam da će vrlo brzo izaći na videlo ko je ubica i da ce Zoran biti u svojoj kući, gde mu je i mesto - odsečno je rekla Zorica Zoka Mirtović, koja je posle Jeleninog ubistva na Fejsbuku pokrenula podršku Zoranu Marjanoviću, dok se posle njegovog hapšenja, angažovala da mu nađe najboljeg advokata u Srbiji - rekao je za Alo organizator programa Tv Hepi.

Foto: Telegraf, Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic

Zorica je odbila da komentariše šokantnu tvrdnju Zoranovog oca Vladimira, koji je posle privođenja sina izjavio da je Jelena dugo bila u vezi sa oženjenim tajkunom Aleksandrom i da je ubica zapravo njen ljubavnik!

- Ne želim više ništa da vam kažem, da li vam je jasno?! Nemojte više ništa da me pitate! - povišenim glasom je uzvratila Zoka. Na molbu da nam kaže da li je tačno da je ona u ljubavnoj vezi sa Zoranom, kao što tvrde komšije iz Borće i pojedine osobe sa kojima se prepucavala na Fejsbuku, uzvratila je oštro.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    18. septembar 2017 | 08:41

    Sta bi rekla AGATA KRISTI na sve ovo.

  • Lepojevic

    18. septembar 2017 | 09:24

    Da je drzana ko malo vode na dlanu danas bi bila ziva!!!

  • ruzaa

    18. septembar 2017 | 08:54

    Ma ti sve znas Zorice Zoka da ju je drzao kao kap vode na dlanu....pokri se i cuti bre....i tebi je ona smetala cini mi se

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA