Progovorila navodna ljubavnica Zorana Marjanovića, Gordana M: Voleo je da me šamara i vezuje, tako se osećao nadmoćno!

On se dopisivao sa najmanje desetak devojaka, među kojima je bila i Rada Matić iz Beča, uz brazloženje "da je hteo da ublaži bol zbog Jelenine smrti"

  • 20

Gordana V. (31), navodno jedna od četiri ljubavnice Zorana Marjanovića koji se nalazi u pritvoru zbog dovođenja u vezu sa ubistvom supruge Jelene Marjanović u Borči, takođe se našla na saslušanju u policiji.

Za godinu dana umrla je cela porodica Jelene Marjanović: Rođaci tvrde da je na njih bačeno prokletstvo koje još nije završeno

Ona je tamo, prema saznanjima Srpskog telegrafa, uglavnom pričala o vremenu kada je bila u vezi sa Marjanovićem i o njihovim sado-mazo seksulanom odnosu.

- Zoran je obožavao grub seks. Voleo je da me šamara i vezuje. To ga je uzbuđivalo, pa se nisam protivila. Oboje smo uživali kad god bismo se videli. Često me je udarao po zadnjici, a znao je da me i čvrsto drži za ruke dok ležimo na krevetu. Tako se osećao nadmoćno jer ja nisam mogla da se pomerim - ispričala je ona prema navodima dobro obaveštenog izvora.

Pritnskrin: B92

Dodaje se da je Marjanović imao seksualne odnose sa Gordanom V. i još tri devojke, ali mu i to nije bilo dovoljno pa je preko društvenih mreža nastavio da flertuje i ugovara seks.

- On se dopisivao sa najmanje desetak devojaka, među kojima je bila i Rada Matić iz Beča, s kojom je počeo da se dopisuje i pre nego što je Jeleni dao 40-dnevni pomen - priča sagovornik lista.

Prema njemu, Zoran Marjanović je priznao u Višem sudu da je 34 dana posle ubistva supruge ugovarao seks uz obrazloženje "da je hteo da ublaži bol zbog njene smrti".

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA