≫ 

Zoran Marjanović se ženi Zoricom u zatvoru?

On će na insistiranje svoje devojke Zorice Zoke Mitrović najverovatnije podneti molbu sudiji Višeg suda u Beogradu da ozakone vezu

  • 23
Zoran Marjanović, Zorica Zoka Mitrović, Jelena Jeca Krsmanovic Marjanović, Foto: Telegraf/Informer, Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic

Zoran Marjanović (39), koji se nalazi u pritvoru zbog dovođenja u vezu sa slučajem ubistva supruge, pevačice Jelene Marjanović (33), u planu ima ženidbu i to u zatvoru, prenposi Alo.

Progovorila navodna ljubavnica Zorana Marjanovića, Gordana M: Voleo je da me šamara i vezuje, tako se osećao nadmoćno!

Kako "Alo!" saznaje, on će na insistiranje svoje devojke Zorice Zoke Mitrović najverovatnije podneti molbu sudiji Višeg suda u Beogradu da ozakone vezu, samo da bi ona mogla da ga posećuje.

Marjanovići prekinuli svaki kontakt sa Jeleninom porodicom: Njenoj sestri Teodori zabranili da viđa malu Janu

- Zoka je teško podnela Zoranovo hapšenje! Čim je bio uhapšen i odveden na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Beogradu, 15. septembra oko 22 sata, Zoka je digla uzbunu da mu nađe najboljeg advokata. Zvala je redom prijatelje i molila za pomoć, govoreći: "Gori! Daj mi broj nekog najjačeg advokata. Pomaži, prijatelj mi je u nevolji teškoj na pravdi boga!" - kaže Zokin prijatelj i dodaje da se ponadala da će mu sud odmah posle uložene žalbe advokata ukinuti pritvor.

- Na dan odlučivanja Višeg suda u Beogradu po žalbi advokata Zoka je odbila poziv prijatelja da se vide, govoreći "da čeka da Zorana puste iz pritvora". Advokati su u žalbi naveli da nema dokaza za osnovanu sumnju protiv Zorana i tražili da mu bude ukinut pritvor, zbog čega je ona bila ubeđena da će sud to uvažiti i pustiti ga na slobodu. Tog dana su je zvali sa jedne televizije i ponudili joj da narednog jutra gostuje u emisiji i ispriča sve o sebi i Zoranu, ali je to odbila bez razmišljanja. Kada je čula da je žalba advokata odbijena i da će o Zoranovom pritvoru ponovo odlučivati 15. oktobra, odlučila je da mu predloži da ozakone vezu da bi mogla da ga posećuje u zatvoru! - kaže Zokin prijatelj.

Foto: A. Nalbantjan

Na pitanje kakva je zakonska procedura za sklapanje braka u zatvoru advokat Maja Podunavac kaže da o zahtevu pritvorenika za zaključenje braka u fazi istrage odlučuje sudija za prethodni postupak.

- U zahtevu je neophodno da pored namere o zaključenju braka budu naznačena imena budućih supružnika, kumova i datum kada žele da ceremonija bude obavljena. Zanimljivo je da posle venčanja mladenci imaju pravo na "bračnu posetu" u trajanju od tri sata u "sobama za ljubav" - objašnjava Maja Podunavac i dodaje da postoji i opcija venčanja bez mlade.

- Ako je sudija za prethodni postupak zabranio posetu devojci, budućoj nevesti, zbog mogućnosti ometanja istrage, postoji opcija da se brak zaključi i preko punomoćnika za zaključenje braka, s obzirom na to da postoji "naročito opravdan razlog", kako predviđa Porodični zakon. Praktično, brak se može zaključiti u prisustvu samo jednog supružnika, tačnije pritvorenika i punomoćnika mlade, na osonovu punomoćja, koje mora biti overeno i izdato isključivo radi sklapanja braka - kaže na kraju Maja Podunavac i dodaje da mlada u tom slučaju mora da čeka da se steknu uslovi za posetu.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Toliko

    2. oktobar 2017 | 13:22

    O velikoj ljubavi ., "mi smo bili kao nokat i meso " ..,

  • Ajme meni

    2. oktobar 2017 | 13:06

    Gospode boze, nemam komentar

  • alex

    2. oktobar 2017 | 19:39

    U krivičnom postupku supruga moze da iskoristi svoje pravo da ne svedoči u postupku koji se vodi protiv njenog supruga i obrnuto. Mnogo su oboje providni, a ako tuzilastvo to dozvoli onda ce stvarno ispsti idioti, a Marjanovici ce nastaviti da sve njih vuku za nos.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA