≫ 

OVO SU TRI KLJUČNA DOKAZA zbog kojih je Zoran Marjanović i dalje u pritvoru: On će u ponedeljak biti saslušan

Pevačica Jelena Marjanović ubijena je sa najmanje deset udaraca čvrstim predmetom u potiljak, od kojih joj je lobanja smrskana, kosa počupana, a od siline udaraca polomljeno joj je i nekoliko zuba

  • 43
Porodica Marjanovic, Vladimir, Milos, Zoran, Zorica, Milica snajka, Porodica Marjanović/Foto: Telegraf

Zoran Marjanović nalazi se u pritvoru od 15. septembra, kada je uhapšen zbog sumnje da je umešan u ubistvo supruge Jelene Marjanović 2. aprila, u kanalu pored nasipa u naselju Crvenka u Borči. Njemu je još tada određen pritvor do 30 dana kako ne bi uticao na svedoke, koji ističe za dva dana, a neizvesno je šta će se nakon toga destiti.

Zoran Marjanović plače u zatvoru: Umreću bez mame!

Pojavio se do sada neviđeni snimak Jelene Marjanović: Prijatelji zanemeli, suza suzu stiže (VIDEO)

1. ZORANOV DNK

Svi detalji koji su isplivali bacaju sumnju upravo na Zorana i njegovu porodicu.

Policija je trag Zoranovog DNK pronašla još pre godinu dana, odnosno odmah nakon ubistva pevačice, ali je tada tužilaštvo smatralo da to nije dovoljan dokaz za hapšenje Zorana Marjanovića. Međutim tokom dalje istrage analizom je utvrđeno da je blato sa njegovih pantalona podudarno onom na Jeleninoj kosi.

Na fotografijama napravljenim u vreme potrage blato se vidi samo na Zoranovim pantalonama iako je taj dan sunčana i blata nije bilo izuzev u kanalu gde je pronađena Jelena.

Foto: A. Nalbantjan

2. OBDUKCIJA

Pored stravičnih povreda koje su na telu Jelene Marjanović konstatovali lekari sudske medicine, na leđima su primetili i oderotine, koje su im ukazale da ju je neko vukao po zemlji, a potom bacio u vodu.

Pevačica Jelena Marjanović ubijena je sa najmanje deset udaraca čvrstim predmetom u potiljak, od kojih joj je lobanja smrskana, kosa počupana, a od siline udaraca polomljeno joj je i nekoliko zuba!

Dopunsko veštačenje patologa otkrilo je da je pevačica zadobila više udaraca po celom telu, od kojih joj je pukla slezina i bubna opna.

- Devet jezivih kratera na njenoj glavi ukazuju da je ubici pao mrak na oči i da je počinio zločin iz strasti! Kada se žrtvi nanese veliki broj povreda na maloj površini tela, jedna pored druge, to je jasan znak da je reč o ubistvu seksualne prirode! U ovom slučaju je jasno da Jelenino ubistvo ima seksualni motiv, dok ubica ima poremećene seksualne afinitete - kaže priznati ekspert, koji je insistirao na anonimnosti.

Foto: Telegraf

3. SASLUŠANJE I SVEDOCI

Među svedocima se nalazi devetoro ljudi, koji se mogu podeliti u tri grupe: Jelenini prijatelji i rođaci, porodica Marjanović i njihovi prijatelji, ali i ljudi koji su čuvali malu Janu.

Vladimir i Miloš Marjanović, otac i brat Zorana Marjanovića biće saslušani zajedno sa Teodorom Krsmanović, sestrom ubijene pevačice Jelene, 16. oktobra.

Miloš se nedavno oženio svojom dugogodišnjom devojkom Milicom i to dok mu je rođeni brat u zatvoru jer se sumnjiči za Jelenino ubistvo. Miloš kao i njegova majka Zorica držao se daleko od medija i nikada nije želeo da priča o misterioznoj smrti svoje snaje, zbog čega se uvek sumnjalo da zna više nego što izgleda, ali da to vešto krije.

Ovaj put na saslušanje će biti pozvana i njegova supruga Milica, koja bi moga da otkrije mračne tajne Marjanovića.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zlatko

    13. oktobar 2017 | 10:15

    Moj komentar je daje Zoran apsolutno kriv. Ja sam i odmah nakon ubistva,cim je u javnost stigla vest za ubistvo posumnjao na sve ukucane. Njihovo ponašanje,profil,stav,i njihova izjava.

  • Duki

    13. oktobar 2017 | 09:07

    Proklet bio kogod bio al je se izivljavo ovo je strasno zalosno i uzasno treba biti takav zlocinac da tako nesto mucenici Jeleni uradi taj ne zasluzuje da vidi belog dana pravda za JELENU!!!!!!!

  • Bojana

    13. oktobar 2017 | 09:38

    Zamislite zaista se dokaze da je Zoran kriv ,zamislite kako Ce da bude maloj Jani kad sazna da joj je majku ubio otac..Najugroženija u ovoj priči jeste ta mala devojcica koja Ce morati kroz zivot da ide s tom činjenicom. Zelim joj svu sreću u zivotu i da iz svega izadje jaca

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA