≫ 

Još jedan detalj veštačenja: Krvavi trag obuće Jeleninog ubice otkriven na drugoj strani kanala

Ubica je posle zločina pobegao ka naselju Crvenka

  • 18
Nasip, Borča, trčanje, Jelena Marjanović Krsmanović Foto: Telegraf, Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic

Trag otiska obuće, na kojem je bilo krvi ubijene pevačice Jelene Marjanović, pronađen je na drugoj strani kanala u Borči, suprotno od nasipa, saznaju Novosti.

Sestri Jelene Marjanović ukinut status oštećene: Njeni advokati protestuju ispred Višeg javnog tužilaštva

Jelenin ubica je ostavio KLJUČAN TRAG, koji vodi do počinioca zločina. Potrebno je da se poklopi samo jedna stvar

To praktično znači da je ubica posle zločina pobegao ka naselju Crvenka. Ovaj otisak je veštačen, ali još je nepoznat vlasnik obuće.

Foto: Telegraf

Trag na zemlji ukazuje da se ubica udaljio ka drumu gde je najverovatnije pobegao nekim vozilom. Da li ga je tamo saučesnik u automobilu, tek treba da se utvrdi. Proverava se i mogućnost da je zločinac jednostavno ušao u gradski prevoz, ali je to manje verovatno.

Istražne organe zbunjuje još jedna stvar. Venčana burma nedostaje sa domalog prsta desne ruke ubijene pevačice. Na ovom delu šake, pronađen je i fragment DNK muške osobe, koja, takođe, još nije identifikovana. Identičan biološki trag izolovan je i na donjem delu trenerke Jelene Marjanović.

Foto: A. Nalbantjan

- Paralelno sa istragom koja se vodi protiv njenog supruga Zorana Marjanovića, nadležni organi pokušavaju da odgonetnu koliko je osoba učestvovalo u zločinu - navodi izvor Novosti:

- Dosta je nepoznanica. I dalje muči taj nepoznati DNK, ali i otisak obuće sa tragovima Jelenine krvi. Sumnja se da su kapljice krvi spale sa ubicinog tela dok je bežao sa mesta zločina.

Jelena Marjanović nestala je 2. aprila prošle godine, a sutradan je u kanalu na nasipu Crvenka u Borči pronađeno njeno unakaženo telo.

Daljinac

(Telegraf.rs / Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Belasica

    18. oktobar 2017 | 07:12

    Kakva je to naša Država? Svaki dan sve nešto novo, prođe godina dana i sedam meseci, a ubica još šeta slobodno. Ajde već jednom pronađite tog pravog ubica.

  • Nelogično

    18. oktobar 2017 | 09:10

    Da li je pobegao ili samo doneo les i odneo, premalo je pokazatelja koji se daju javnosti za takve zakljucke. Sa druge strane velicina otiska i tip otiska vec na odnovu velicine obuce i vrste, svaka obuca ima svoj specifican otisak, na osnovu vrste obuce koju neko koristi sve to moze da itekako ukaze na pocinioca opet se pitam ko je radio i kako ta istrazivanja ubistva i da li je u pitanju opstrukcija i za viji interes se vrsi opstrukcija. Da li postoje prijateljske veze iza ociju javnosti.

  • Suza

    18. oktobar 2017 | 09:02

    Da nije zalosno bijo bi smesno, imate DNK drugog saucesnika, pa neka vam on kaze ko je taj treci sto je pobjegao, a vi ga nemozete stici, kakav sou, sa ovim ubistvom

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA