≫ 

Jelena Marjanović je pustila ubicu da joj priđe blizu iz samo jednog, očiglednog razloga!

Lice nesrećne žene bilo je netaknuto, dok je potiljak u potpunosti bio unakažen, s otvorenim ubodnim ranama

  • 13
Jelena Jeca Marjanovic Krsmanovic, svedok, silueta Foto: Pixabay, Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic

Ubica Jelene Marjanović dobro je osmislio ubistvo i prišao pevačici onda kada je bila najranjivija i dok je verovala da joj ne želi zlo. Osim toga, ubica joj je prišao toliko blizu, jer ju je sasvim sigurno poznavao, piše Blic.

Za Zorana Marjanovića će ovo biti teža kazna od zatvora! Oduzeli mu starateljstvo nad ćerkom Janom

Monstrum je pevačicu krvnički udario oštrim predmetom po potiljku tog 2. aprila 2016. godine na nasipu u Crvenki kod Borče.

Kako Blic podseća, ubica je pevačici "Zvezde Granda" naneo devet uboda u glavi dok joj lice oružjem nije ni pipnuo. Ovakvi detalji brutalnog ubistva mogu da ukažu na to da je Jelena bila žrtva osobe u koju je imala poverenja. Kako kažu stručnjaci sa kojima je ovaj list razgovarao, Jelena je verovala ubici i njegove namere nije prepoznala kao ubilačke.

Fotografije s obdukcije na kojima se vide smrtonosne povrede ubijene pevačice Jelene Marjanović. Užasne, snažne povrede jasno ukazuju na to da je Jelena ubijena iz strasti - ubica ju je napao s leđa, udarajući je oštrim predmetom (šrafcigerom ili čekićem), najviše po sredini i desnoj strani glave. Nije se zaustavio kada je pala, već ju je udarao i dalje. Lice nesrećne žene bilo je netaknuto, dok je potiljak u potpunosti bio unakažen, s otvorenim ubodnim ranama.

Kako objašnjava kriminolog Zlatko Nikolić, to što je lice nesrećne pevačice bilo netaknuto ukazuje na to da je ubica napadao sam, a ne u čoporu, jer bi Jelena imala više povreda i to na različitim mestima.

Foto: A. Nalbantjan

- Opis njenih povreda ukazuju na tipično ubistvo iz strasti. Količina povreda koju je zadobila zapravo se odnosi na količinu mržnje prema njoj koja se izlivala u tu jednu tačku - u njen potiljak. Ubica je znao već posle trećeg udarca da je ona mrtva, ali je nastavio da je nekontolisano udara - naglašava Nikolić.

Milan Kostić, forenzički psihoog, objašnjava da je Jelena bila najranjivija kada joj je ubica prišao sa leđa, što može da ukaže na to da je ona poznavala svog ubicu čim mu je dozvolila da joj se toliko približi.

Foto-montaža: pixabay.com, Youtube/Grand Magazin Tv Grand

- Taj koji zadaje udarac sa leđa ne mora da bude vidljiv i preprepoznatljiv kao neko zbog koga je ona životno ugrožena. Žrtva najmanje ima mogućnosti da prepozna ubistvenu nameru u tom položaju u kojem je ona bila najranjivija - sa leđa. Kod nje nije bilo dozivanja u pomoć, sami udarci su bili takvi da već od prvog udarca ne bi mogla ništa da izusti - navodi Kostić.

On dodaje da način na koji je Jelana ubijena ukazuje da je ubica isplanirao kako da izvrši zločin. Da je napao spreda, ona bi mogla da doziva u pomoć, ali i da se brani. Ovako, ona je bila potpuno nemoćna da bilo šta uradi.

Daljinac

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • LENKA

    19. oktobar 2017 | 08:51

    Ruke mu se osusile pa ko i da je.

  • steta

    19. oktobar 2017 | 10:36

    Steta sto je ovako lepa zena bila udata za ono ljigavo stvorenje

  • Gaga

    19. oktobar 2017 | 11:30

    Dosta je vise sa pretpostavkama. Dajte konkretne dokaze i ime ubice.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA