≫ 

Detalji stravičnog zločina u Priboju: "Čula sam kuknjavu, Miljana se držala za krvave grudi, baba Darinka pokazivala isečene ruke"

Radenko Trišević, bivši radnik FAP-a, pronađen je obešen o drvo nedaleko od kuće u kojoj je počinio zločin

  • 9

Radenko Trišević (63) u sredu uveče nožem je teško ranio bivšu suprugu Milijanu Trišević (60), njenu sestru Danu Raketić (63) i njihovu majku Drinku Vakirević (80) u selu Suvi Do kod Priboja, pošto je prethodno hicem iz puške pogodio svog rođaka, bivšeg pašenoga Radojka Raketića (63). Odmah zatim se obesio.

Čovek koji je počinio krvavi pir u Priboju, pa se obesio, već bio u zatvoru zbog ubistva!

Prema pričama koje kruže selom, Radenko Trišević došao je u kuću svog bivšeg pašenoga i svastike, oko dva kilometra udaljenu od njegove, u kojoj je živela Milijana s kojom se razveo pre nekoliko godina. Tu se zatekla i Milijanina i Danina majka Drinka koja je došla da obiđe ćerke i zeta.

Naoružan karabinom i nožem Radenko je upao u kuću i posle kraće svađe potegao pušku i pogodio bivšeg pašenoga u grudi. Potom je izvadio nož koji je bivšoj supruzi zario u predelu srca, zatim nasrnuo na njenu sestru koju je ubo u plećku, a potom i na bivšu taštu koju je isekao po rukama.

- Nisam čula pucanj, ali kuknjavu jesam. Ušla sam unutra i zatekla Milijanu koja je držala ruku na krvavim grudima, Radojko je sedeo i zapomagao, baba Drinka je ležala i pokazivala isečene ruke - ispričala je Milena Trišević, komšinica koja je prva utrčala u kuću u kojoj se odigrala porodična drama.

Foto: PP Media

Pozvala je Hitnu pomoć koja je povređene prevezla u pribojsku bolnicu, odakle su, Radenkova bivša žena Milijana i pašenog Radojko prevezeni u Opštu bolnicu Užice.

Foto: PP Media

- Milijani je sečivo bukvalno prošlo tik pored srca, dok je Radojku metak ušao s desne strane grudi i na leđima napravio prostrelnu radu. Oboje su operisani i nisu životno ugroženi - rečeno nam je nezvanično u užičkoj bolnici.

Foto: PP Media

Dana Raketić i njena majka Drinka zbrinuti su u Priboju.

Negudo zatim stigla je vest da je Radenko Trišević, bivši radnik FAP-a, pronađen obešen o drvo nedaleko od kuće u kojoj je počinio zločin.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA