≫ 

VELIKI PREOKRET U SLUČAJU UBISTVA JELENE MARJANOVIĆ: Hapse li svekra zbog ubistva?!

Policija je, navodno, njegov DNK uporedila sa onim koji je našen na telu ubijene pevačice i tako ga dovela u vezu sa zločinom

  • 63

Vladimir Marjanović, otac osumnjičenog Zorana Marjanović, kako saznaje "Alo!" u toku naredne nedelje mogao bi da bude priveden zbog sumnje u umešanost u ubistvo snaje Jelene Marjanović. Policija je, navodno, njegov DNK uporedila sa onim koji je nađen na telu ubijene pevačice i tako ga dovela u vezu sa zločinom. Kako navodi sagovornik "Aloa" njegov zadatak je bio da se otarasi tela. Ovo nije prvi put da se u kontekstu saučesnika pominje i otac Zorana Marjanovića, ali se uvek ispostavljalo da su u pitanju bile neosnovane spekulacije.

Treći svedok porodice Krsmanović otkriva značajan detalj: Neko od Marjanovića je stajao pored Jeleninog tela i to prećutao, pitanje je zbog čega?

- Zoran, iako jedini osumnjičeni, nije mogao sam da počini zločin, koji je odrađen gotovo do savršenstva. Neko je verovatno imao ulogu "čistača" u slučaju Marjanović. Sumnja se da je upravo svekar učestvovao u skidanju tragova i bacanju tela. Ako se setimo da je Jeleni skinut lak sa noktiju, da su joj ruke potapane u varikinu, da je sve očišćeno tim abrazivnim sredstvom, jasno je da to nije mogla da uradi jedna osoba – objašnjava sagovornik Alo.

Ono što je svakako bacalo sumnju na Vladimira jeste i njegova konstanta prisutnost u javnosti od prvog dana do hapšenja njegovog sina.

Foto: Telegraf

- Sumnja se da je Vladimir kada je Zoran pre 17 meseci bio uhapšen kontrolisao sina i istragu. Kada je policija ponovo zakucala na vrata Marjanovića u Borči, Vladimir bio taj koji je brzo reagovao. Pre nego što je Zoran odveden u policiju, sumnjajući da opet ide na poligraf, Vladimir je, navodi sagovornik "Aloa, uspeo da mu krišom stavi tabletu za smirenje, kao što je to činio i uoči prethodnih testiranja. Bio mu je plan da smiri sina i pomogne mu da opet prevari mašinu. Zoran je odveden u tužilaštvo i zadužen je u pritvoru - kaže izvor Alo.

Inače, Vladimirove izjave o Jeleni, menjale su se iz meseca u mesec. Od anđela i divne devojke u noći kada je Zoran uhapšen zbog njenog ubistva, svekar je promenio ploču i rekao da je Jelenu ubio njen ljubavnik tajkun. Ljubavnik koga do te noći nikada niko nije pominjao.

Foto: A. Nalbantjan

- Hapšenje je namešteno i svi mi znamo istinu. Jelenu je ubio tajkun koji drži pola Beograda, a Zorana hapse jer njemu gori pod nogama i svima ide u prilog da Zoran bude uhapšen. Moj sin nije ubica – rekao je Vladimir 15. septembra.

To se kosilo sa izjavom koju je Zoran dao pred njim u jednoj televizijskoj emisiji u kojoj su gostovali zajedno nekoliko nedelja nakon Jeleninog ubistva.

- Mediji su od nas napravili sataniste i ubice. O Jeleni su se odmah pojavile informacije da je imala švalera i ja sam tome hteo da stanem na put. Ona je pre svega bila majka i žena, a muzika joj je bila na drugom mestu – rekao je tada Zoran, dok je njegov otac Vladimir podvukao da su mediji od njihove tragedije napravili sapunicu.

Foto: Telegraf

Vladimir je za Jelenu tada rekao:

- Bila je anđeo i osoba koju je bilo nemoguće ne voleti! - rekao je svekar. Njegove teorije o tome ko je ubio Jelenu takođe su se menjale, pa je tako nekoliko nedelja nakon što je u kanalu na Crvenki otkriveno Jelenino telo rekao da "ubica šeta gradom sa čekićem".

Jelenin svekar i Zoranov otac je tokom 17 meseci istrage ubistva više puta poziv na saslušanje. Išao je na poligraf i uz drugog sina Miloša jedini je član porodice koji je Zorana nakon hapšenja posetio u zatvoru.

Njemu pritvor, međutim, nikada nije bio određen. U tužilaštvu je iskoristio zakonsku mogućnost da ne svedoči.

Od Vladimira Marjanovića pokušali smo da dobijemo komentar zbog spekulacija da je on "mozak" savršenog zločina koji potresa Srbiju već 18 meseci, o medijskim spekulacijama da je upravo on taj koji se otarasio Jeleninog tela i da je u više navrata uspeo da spasi sina Zorana od poligrafa.

- Nemam komentar, stvarno ne mogu da komentarišem te najave mog hapšenja. I ne plašimse hapšenja - rekao je svekar ubijene pevačice Granda za Telegraf, verujući u svoju nevinost.

Daljinac

(Telegraf.rs/Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ruzaa

    22. oktobar 2017 | 10:28

    Njega - njega ...on je bio mozak dogadjaja......e sad lepo da vidimo hoce li se smejat kao sto se svaki put smejao ispred novinara ?! Dosta je bilo njegovog laganja o pokojnoj Jeleni !! Pravda je spora ali i dostizna...Bog je rekao mozes kako hoces - ali neces dokle hoces !!

  • Miloš . S

    22. oktobar 2017 | 11:50

    Strašno kakva sekta još strasniji monstrumi !!! Vladimir i Zoran su 100% ubili Jelenu mislim da ima tu još saučesnika . Ne mogu da verujem posle svega toga da se tako ponašaju kao da se ništa nije desilo strašno užas . Gledo u jednoj emisiji onu Katarinu Ostojić koja navodno želi da reši ubistvo Jelene i pričala je kako se pokrstila i prešla u islam evo dobro zapapamtite da je ona ušla u sektu pre nego što je prešla u islam da bi na to skrenula pažnju . I sve one žene koje brane Zorana su u sekti . Verujte mi najiskrenije ja bih sa velikim olakšanjem to doživeo da se to privede kraju i sazna koje ubio Jelenu . I da se raskrinka ta užasna sekta . Takvi monstrumi nisu zaslužili da hodaju po zemlji oni bi trebalo da dožive 100 puta veće muke nego što je doživela Jelena . Jeco počivaj u miru neka ti je laka zemlj !!!

  • plavi safir

    22. oktobar 2017 | 15:20

    Ne postoji savršen zločin samo loša istraga!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA