Treći svedok porodice Krsmanović otkriva značajan detalj: Neko od Marjanovića je stajao pored Jeleninog tela i to prećutao, pitanje je zbog čega?

Ispitivanje svedoka moglo bi da pokaže da li je taj član porodice odlučio da prećuti i da li je bio svestan gde je stajao i šta vidi

  • 67

Treći svedok koga su pronašli Centar za forenzička ispitivanja u Novom Sadu (CFI) i porodica Krsmanović spreman je da otkrije tužilaštvu da je jedan od članova porodice Marjanović stigao do Jeleninog tela u noći kada su svi tražili pevačicu.

Krsmanovići našli nove svedoke: Jedan od njih tvrdi nešto što bi moglo istog časa da otkrije ubicu

Jelena ubijena, pa kombijem dovezena na nasip? Identitet vlasnika vozila već poznat

Jelena je, naime, nestala 2. aprila 2016. godine i njeno telo je sutradan nađeno u kanalu. Ipak, ostaje nejasno zašto je njen suprug Zoran čekao nekoliko sati da prijavi njen nestanak. Takođe, je pozvao sve članove svoje porodice i prijatelje da dođu na nasip i krenu da je traže, čime je, namerno, ili ne, uništeno mnogo tragova.

- Prema saznanjima ovog svedoka, jedan član rodbine Marjanović nalazio se na nekoliko metara od mesta gde je pronađeno Jelenino telo u noći pretrage na nasipu - ističe Nenad Šipka iz CFI.

Foto: Telegraf

Ispitivanje svedoka moglo bi da pokaže da li je taj član porodice odlučio da prećuti i da li je bio svestan gde je stajao i šta vidi. Međutim, postoji još jedan svedok koji potpuno preokreće slučaj i dovodi u pitanje svedočenja supruga Zorana Marjanovića koji je priveden 15. septembra u vezi s ubistvom svoje supruge.

- Prema rečima komšije, on je u petak 1. aprila 2016, dan pre Jeleninog nestanka, razgovarao sa njom. Jelena ga je pitala da li je prskao zelje, a nakon što joj je on odgovorio da nije, ona mu je kazala: "Odlično, sutra ujutru ću doći kod tebe da uzmem zelje da mojima za subotu i nedelju napravim sarmicu od zelja". U subotu je svedok čekao Jelenu celo jutro, međutim, ona se nije pojavila - priča Šipka.

Foto: Telegraf

Predrag Savić, punomoćnik Teodore Krsmanović, Jelenine mlađe sestre, otkriva da postoji nekoliko svedoka koje bi oni predložili tužilaštvu, a koji bi mogli da odgovore na neka pitanja.

- Ako bi saslušali Ljubicu, sestru Jelenine majke Zorice, ona bi mogla da u potpunosti razreši dilemu oko poslednjeg razgovora između Jelene Krsmanović i njene pokojne majke. Takođe, pojavila se i jedna komšinica sa veoma interesantnim iskazom koji bi pomogao mnogo u istrazi Jeleninog ubistva - kaže Savić za "Blic".

Kako je istakao Savić, saslušanje Slobodana Savića, koji je radio obdukciju Jeleninog tela, bilo bi od velike važnosti, a da li će ovo i svi ostali zahtevi porodice Krsmanović biti moguće, zavisi od toga da li će Teodora dobiti status oštećene u slučaju ubistva njene sestre, koji joj je na zahtev porodice Marjanović, u ponedeljak pre saslušanja ukinut. Zbog takve odluke, starateljstvo nad malom Janom, Zoranovom i Jeleninom ćerkom, tražiće Teodorina majka.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sara

    21. oktobar 2017 | 02:34

    Zoran mesec dana pred hapšenje hteo da proda Janinu kucu koju je nasledila od babe, sotončina sad sa njene majke kreće na dete, nikada ni suzu pustio nije u javnosti ni kod Marića ni u Zadruzi nikada, monstrumčina nad monstrumima.

  • Zeljko

    21. oktobar 2017 | 09:30

    Sve je jasno ko dan neko mocan stiti Marijanovice,a taj je i rukovodijo sa prikrivanjem zlocina.Pozvao bi gospodina Vojvodu Seselja da pravno pomogne pordici Krsmanovic da dobiju status ostecenog svedoka.

  • Ekica

    21. oktobar 2017 | 00:27

    Zenu ostavi te na miru..ni ugrob joj nedate..od vasi lazi svaki dan..vrati se unazad staste sve pisali..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA