≫ 

Mužu i ženi obostrana zabrana prilaska: On nju gađao, ona njega šutnula u međunožje

Od primene novog zakona, prijavljeno je sedam žena

  • 6

M. N. (24) iz sela Padina kod Merošine i njenom suprugu B. N. određena je obostrano mera zabrane prilaska.

Posle tuče među njima, oboje su osumnjičeni za nasilje u porodici. Kako nam je potvrđeno u Osnovnom tužilaštvu u Prokuplju, u pitanju je porodična svađa, pa će oboje biti saslušani zbog onoga što se desilo.

Užas u Prokuplju: Unuk pretukao rođenu babu jer nije podigla penziju

Ono što je zanimljivo je da je M. N. udarila svog muža u predelu polnog organa. Prethodno je između njih počela svađa zbog novca.

- Oni su u lošem materijalnom stanju, pa su se posvađali oko novca. Kako je ona suprugu počela da drži pridike, sve je otišlo dalje, a on je nju gađao nečim. Tada se iznervirala i u opštem komešanju, udarila ga između nogu - kaže dobro upućena osoba.

Intervenisala je policija i oboma je izrečena mera zabrane prilaska, a nakon toga biće saslušani u Osnovnom tužilaštvu u Prokuplju. Oni imaju jedno dete i svi u komšiluku sigurni su da će se pomiriti.

PRETILA DA ĆE GA ISECKATI KAO KRASTAVAC

Prekjuče je i Prokupčanka O. B. (22) uhapšena zbog nasilja u porodici i određen joj je pritvor do 30 dana.

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

Kako je saopštila policija u Prokuplju, ona je pretila ukućanima i lomila stvari po kući.

Od primene novog zakona o sprečavanju nasilja u porodici, do sada je prijavljeno sedam žena. One se sumnjiče  da su izvršile nasilje nad članovima svoje porodice.

Tako je u opštini Žitorađa letos suprug prijavio svoju ženu jer je sekao drva, a ona mu rekla da prestane. Kada nije hteo, pretila je da će da ga iseče kao krastavac. Tu se umešala i svekrva da brani sina i na kraju su ženu prijavili za nasilje u porodici.

Daljinac

(B. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoka

    24. oktobar 2017 | 14:47

    Eeeee a ja naucila vec sve brze pokrete,refleksi mi istrenirani do savrsenstva ovaj moj nemoze da me pogodi ni pepeljarom ni pivskom flasom ,malo me zeza tanjir ali uspesno odolevam naletima.Zadnje dve godine naplacao se prozora koliko ga puta izlomio pa resio da ga zazida...e nece on mene nicim na ulicu isterati pa nek divlja koliko hoce!tu gde sam dosla i decu rodila tu cu i ostati da se zna!

  • Čika Jova

    24. oktobar 2017 | 14:37

    Šta se to dogadja, obično su patrijarhalno vaspitane. Znam da ima žena koje non stop dzvankaju, ali ne tuku. Svadjanje je psihičko maltretiranje, nekad teže od fizičkog.

  • Lale

    24. oktobar 2017 | 14:42

    Hahahahaha komedije

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA