Veliko hapšenje zbog droge: Organizovana kriminalna grupa dugo je prodavala kokain po Beogradu

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati. Oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Tužilaštvu za organizovani kriminal

  • 2

Pripadnici policije, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, i BIA u saradnji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal uhapsili su, neposredno nakon primopredaje kokaina, organizovanu kriminalnu grupu koja se sumnjiči da je u dužem vremenskom periodu vršila distribuciju kokaina na teritoriji Beograda.

Zaustavili su na granici Srbina i Crnogorku: Čim je pas u kolima nanjušio plen težak 320.000 evra, odmah su ih uhapsili!

Ni najlukaviji krijumčari ne mogu da prođu skener srpskih carinika: Za 14 sekundi oni nađu SVE!

Zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela, neovlašćenja proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, uhapšeni su: L. R. (1981) iz Beograda, A. M. (1971) iz Stare Pazove, N. S. (1974) iz Beograda i M. G. (1987) iz Banatskog Brestovca.

Nakon hapšenja osumnjičenih, izvršen je pretres stanova i drugih prostorija koje oni koriste i tom prilikom je pronađeno 30 komada pištoljske municije, navodi se u saopštenju MUP.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati. Oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Tužilaštvu za organizovani kriminal.

Beogradski mediji preneli su juče da je L.R. vozač "bentlija" osumnjičen da je ugrozio bezbednost predsednika Srbije Aleksandra Vučića kada je u septembru presekao predsedničku kolonu vozila.

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Пера

    26. oktobar 2017 | 12:58

    Imaju sedam stotina automobila pa sto ih nehvataju.

  • Lepotica

    27. oktobar 2017 | 10:32

    A brat tog istog koji je pokusao atentat daje pare na kamatu pa posle otima ljudima kola....ispred kuce gde zive vozni park od uterivanja dugova. ...uzas nikad nece stici pravda one koji to zasluzuju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA