Vozaču "bentlija" pritvor od 30 dana: Presekao Vučićevu kolonu, dilovao kokain, a traži ga i austrijska policija!

Radulović je u javnosti poznat kao vozač "bentlija" koji je 2. septembra u jutrarnjim časovima na kružnom toku na Topčiderskoj zvezdi u Beogradu, presekao predsedničku kolonu vozila

  • 6

Specijalni sud u Beogradu odredio je danas pritvor do 30 dana Luki Raduloviću, kao i za još troje osumnjičenih za preprodaju kokaina u Beogradu i okolini, a tužilaštvo za organizovani kriminal prethodno je pokrenulo istragu protiv njih.

Pao vozač "bentlija" koji je presekao Vučićevu kolonu: Uhapšen zbog droge!

Radulović je u javnosti poznat kao vozač "bentlija" koji je 2. septembra u jutrarnjim časovima na kružnom toku na Topčiderskoj zvezdi u Beogradu, presekao predsedničku kolonu vozila, pa se tereti za ugrožavanje bezbednosti predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Osumnjičenim u slučaju Bentli ukinut pritvor, brane se sa slobode

Njega traži i austrijsko pravosuđe zbog pokušaja ubistva jednog Rumuna u diskoteci u Beču u martu ove godine, ali Srbija ne izručuje svoje državljane.

Pored Radulovića pritvor je određen i Nebojši Stošiću, Milki Gajić i Aleksi Milosavljeviću.

Portparol suda Bojana Stanković precizirala je da je sudija za prethodni postupak doneo rešenje kojim je odredio pritvor prema svo četvoro okrivljenih zbog osobitih okolnosti koje ukazuju na opasnost od bekstva, kao i zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo.

Okrivljeni i njihovi branioci imaju pravo da ulože žalbu krivičnom vanraspravnom veću u roku od tri dana od prijema ovog rešenja.

Foto: Facebook/Luka Radulovic

Tužilaštvo za organizovani kriminal je prethodno saopštilo da je donelo naredbu o sprovodenju istrage protiv Radulovića, Stošića, Gajićeve i Milosavljevića zbog sumnje da su izvršili krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela i neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Oni se terete da su od 5. maja do 25. oktobra ove godine u Beogradu i široj okolini kao organizovana kriminalna grupa nabavljali i preprodavali kokain većem broju osoba i tako pribavili znatnu finansjisku korist.

Što se tiče slučaja "bentli", pored Radulovića osumnjičeni su i njegovi saputnici iz automobila Miloš T. i Stevan D.

Nakon saslušanja svih relevantnih svedoka njih trojica su puštena iz pritvora 22. septembra, a čeka se odluka Višeg tužilaštva o njihovom optuženju.

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Crnogorac...

    27. oktobar 2017 | 17:06

    U kavez i ne puštati ga do kraja života...

  • Mlj1228

    27. oktobar 2017 | 15:25

    Samo trideset dana ?!!! ... pa mi stvarno nemamo nista , ni od sudstva , ni od pravosudja .

  • bl33

    27. oktobar 2017 | 16:04

    welcome to serbia .. = (((

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA