Vapaj Snežane, majke čijeg su sina (7) maltretirali: Poslala sam zdravo dete u školu, a vratio se krvav, budi se noću i vrišti

Prvi dolazak kući u krvi desio se 17. oktobra. Od straha i nakupljenog stresa dečak ništa nije smeo da ispriča. Svoju traumu je skrivao u sebi

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Bojan
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Bojan

    12. novembar 2017 | 13:00

    Preduzmite nesto roditelji ne pustajte dete u skolu nikako kad nema sigurnosti i kad nema ko da ih vaspita .Direktor spava ucitelji neznam sta da vise opisujem sramota i katastrofa a roditelji u zatvor i kazne kako je bilo sa malim Aleksom tuga

  • Only

    12. novembar 2017 | 12:07

    Eto vam decija prava drzavo nasa, svuda prava prava a nigde obaveze! Zakonom ste roditeljima, uciteljima i profesorima decijim pravom vezali ruke, pa se sad hvatamo za glavu. I sta mi tu mozemo? Nista! Samo se kopiraju zakoni iz stranih zemalja, u ovoj haoticnoj drzavi gde reda nema, i najzalije od svega sto ce ova tema medijski biti propracena neko vreme,nista se promeniti nece i onda opet tisina...a to ce se nazalost i dalje dogadjati.

  • Stop nasilju

    12. novembar 2017 | 11:59

    @Fanuil@ Volim te sto pricaju kao ti. Sutra da se tvoje dete iz skole vrati prebijeno, pocepano, ponizeno i sa DOZIVOTNIM OSIHICKIM POSLEDICAMA pitao bih te da li bi isto pricao! Drzava zmuri na jedno oko...direktori i profesori cuvaju svoja mesta i beze od publiciteta...skolski policajac pokriva po 2-3 skole...roditelji u trci za zaradom ne bave se svojom decom i? Decu vaspitava ulica i nakaradni rijaliti programi. Vise je nego jasno da je pojedincima u interesu da uniste porodicu jer snaga jedne zemlje lezi upravo tu - u porodici! Protiv svakog nasilja sam ali s obzirom da u Srbiji svi zmure na ovaj problem iako je mali Aleksa vrsnjacko nasilje platio zivotom, ovde definitivno zakon treba uzeti u svoje ruke. Najpre isprebijati sve te "junake" iz skole. Pa kad njihovi roditelji pokucaju na vrata, onda i njih provuci kroz ruke - u slucaju da im nesto nije jasno. Uvesti najstroze kazne i za klince i za roditelje izgrednika. Klinci, kao i u Americi, vec od 9 godina treba da mogu da odgovaraju pred zakonom jer je jasno da izgrednici postaju sve mladji. Slati ih u popravne domove gde ce morati da uce i da rade! Roditelje kazniti novcano, sto vise novca im uzeti -ako nemaju, neka prodaju sve sto imaju. Ako nihe dovoljno, slati ih na drustveno koristan rad da zarade koliko treba. E onda ce se valjda okrenuti vaspitanju svoje dece i nece im biti sve jedno koga odgajaju! Stop nasilju!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA