≫ 

Užas u Golupcu: Zapio se sa drugom, pa ga upucao u kolima! Leš izbacio pokraj puta usred vožnje (FOTO)

Zoran Jović (46) iz okoline Golupca ubio je hicem iz pištolja svog druga Dejana Jovanovića (46) i sam Jović je teško povređen

  • 11

Zoran Jović (46) iz okoline Golupca ubio je hicem iz pištolja svog druga Dejana Jovanovića (46) iz sela Miljević. Do zločina je došlo jer je Jovanović odbio da Jovića odveze do Kučeva, kako bi se ovaj obračunao sa mužem L. M, za koju je tvrdio da su u ljubavnoj vezi.

Ubica iz Pančeva dok je klao Biljanu pretio prestravljenoj devojčici (12): "Idi u sobu da tebe ne bih prvo zaklao!"

Jovanović i Jović su bili u kafani u selu Klenj, kada je Zoran tražio od Dejana da ga odveze do Kučeva. Ovaj je pristao, ali kada mu je komšija, nedaleko od Kučeva, kazao zašto ide u to mesto, zaustavio je kola i izašao na put. Jović je pošao za njim i ubio ga hicem iz pištolja. Ubistvo se dogodilo u noći između 21. i 22. novembra, a telo Dejana Jovanovića pronađeno je u petak ujutru.

Telo je potom vratio u auto i bacio ga na smetlište kod sela Srpce. Nakon toga, otišao je u Kučevo i pokucao na vrata L. M.

Kada je žena otvorila vrata, uperio je pištolj u nju, ali se ona branila. Istraga će pokazati da li je pištolj opalio dok su se njih dvoje borili ili je L. M. uspela da otme oružje i upuca Zorana, koji je sa teškim povredama prebačen u kučevsku bolnicu.

Foto: Privatna arhiva

Dejan Jovanović je, inače, krajem decembra svojoj ćerki trebalo da proslavi 18. rođendan. Protiv Zorana Jovića je podneta prijava zbog teškog ubistva, dok je pritvor određen i za L. M. jer se ne zna da li je prekoračila granicu nužne odbrane.

Daljinac

(R. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragana

    24. novembar 2017 | 11:30

    Ništa se ne dešava iz čista mira... Problem je šta ima puno monstruma oko nas i šta iz dana u dan ima sve više ubojstava...

  • Jeretik

    24. novembar 2017 | 14:49

    " Boze cuvaj me od prijatelja , od neprijatelja cu se cuvati sam " .

  • Lord Predator lord crnogorac

    24. novembar 2017 | 13:51

    Da li za to mozda nije Nato kriv?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA