≫ 

Teško povređena devojka kod Plavog mosta: Tamni "opel" je pokosio, prevezena na reanimaciju

U trenutku dolaska ekipe Hitne pomoći, devojka (23) bila je bez svesti

  • 5

Na auto-putu u smeru ka Zagrebu, kod Plavog mosta jutros oko 6 sati dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je teško povređena devojka stara oko 23 godine, saznaje Telegraf.rs.

Saobraćajna nesreća na Bežanijskoj Kosi: Automobil se prevrnuo na krov, žena teško povređena

Nju je dok je, najverovatnije pretrčavala kolovoz, u samoj blizini Slap pumpe udario crni automobil marke "opel" i bukvalno je otkinuo.

U trenutku dolaska ekipe Hitne pomoći, ona je bila bez svesti.

U besvesnom stanju i sa povredama glave, nesrećna devojka je prevezena na reanimaciju Urgentnog centra Kliničkog centra Srbije.

Zbog te nesreće, kako je navela portparol Hitne pomoći Nada Macura, došlo je do sudara tri automobila u kojem su lakše povređene još tri osobe. I oni su prevezeni u Urgentni centar.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nenad

    25. novembar 2017 | 09:46

    Prolazio sam autobusom na liniji 70 jutros u 5:57 - 5:58 i imao sta da vidim, tri automobila u lancanom sudaru i neka osoba (nisam iz autobusa mogao da vidim ni pol ni otprilike starost) kako nepomicno lezi na sred autoputa. Stasno...

  • Mrki

    25. novembar 2017 | 12:43

    Ovo je druga za kratko vreme na istom mesto,ima li ko da se zapita od nadleznih,zasto i sta preduzeti. Autopuu u srcu grada pa jos bez zastitne ograde ?

  • Toma

    25. novembar 2017 | 14:11

    Devojka je Isla levom stranom autoputa ja Sam je video ispod slapove pumpe oko 5:10 I kretala se ka Nisu odnosno suprotno od smera vozila

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA