• 28

Užas kod Zrenjanina: Brutalno prebio ženu, pretio da će da je zapali na dan borbe protiv nasilja nad ženama!

U danu kad se obeležava dan borbe protiv nasilja nad ženama dešava se novi slučaj maltretiranja i prebijanja

  • 28

Protiv Đ. B. (36) iz Zrenjanina, koji je psihički i fizički maltretirao vanbračnu suprugu, podignut je optužni predlog zbog činjena krivičnog dela nasilja u porodici.

Stefanović poručio: Nasilje nad ženama nije privatni problem, već društveni

Kako Telegraf saznaje, nasilni čovek je najpre počeo da psihički maltretira svoju nevenčanu suprugu da bi je uz pretnje, kako će je zapaliti, udario više puta u predelu lica.

Prema izvorima bliskih istrazi, do svađe je došlo zbog porodičnih razmirica, a nesretna žena je tokom incidenta zadobila povrede u predelu lica jer ju je nevenčani suprug nekoliko puta šakama udario.

Protiv Đ. B. podneta je krivična prijava zbog ugrožavanja sigurnosti, bezbednosti i nasilja u porodici.

UBIJENO 26 ŽENA U PORODIČNOM NASILJU

U okviru porodice i partnerskih odnosa, ove godine ubijeno je 26 žena i to je i dalje užasno veliki i neprihvatljiv broj.

Od početka primene Zakona o sprečavanju nasilja u porodici, od 1. juna do 15. novembra, policija izrekla 10.504 hitnih mera.

Daljinac

(D. I.)

Komentari

  • Dina

    Stop nasilju, dokle više, besposličari na goli otok

  • Kojot

    Ja sam mojoj ženi rekao : neželim svađu nemam nameru da te bijem ako ti neodgovaram vrati se majci ili nađi drugog vrata su ti tamo. I vidi odjednom brak idila . Onaj ko udari ženu je najveća budala . Ako ne vam neide vrata su najbolje rešenje kako za nju tako i za njega.

  • Sladjana

    Nijedan pravi muskarac nece udariti slabijeg od sebe.Ako mu zena ne odgovara iz nekog razloga treba da je ostavi a ne da je tuce.

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima