≫ 

Nišliju prvo pokrali, pa ga brutalno pretukli: Sišao je u podrum i zatekao provalnike koji su ga udarali dok nije izgubio svest

Nesrećni čovek je zadobio teške telesne povrede zbog kojih je zadržan na lečenju u Kliničkom centru

  • 2

Nišlija Z.B. (39) završio je u bolnici zbog povreda koje su mu, kako je policiji prijavio, nanela četvorica razbojnika koje je zatekao u svojoj kući u Knjaževačkoj ulici u naselju Durlan.

Horor u Bečeju: Tri klinca od 12 i 14 godina šutirali baku (86), gurali joj štap u usta, a onda pravili selfi s njom misleći da je mrtva!

Kako saznajemo, on je sinoć oko 21.15 minuta sišao u podrum gde je otkrio nepoznate muškarce za koje sumnja da su imali nameru da ga pokradu. Pitao ih je šta rade u njegovoj kući, oni su ga napali i brutalno ga tukli dok nije izgubio svest.

Nesrećni čovek je zadobio teške telesne povrede zbog kojih je zadržan na lečenju u Kliničkom centru.

Prema prvim informacijama, razbojnici su uzeli nekoliko mobilnih telefona koje su, kada su utvrdili da su male vrednosti, odbacili.

Portparol niške Policijske uprave Nataša Zorić Živanović potvrdila je da se incident dogodio.

- Intenzivno se radi na rasvetljavanju svih okolnosti ovog dogadjaja i identifikaciji izvršilaca – kazala je policijska portparolka.

Daljinac

(D.Kocić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rupa

    29. novembar 2017 | 06:14

    Usvojiti zakon o samodbrani porodice imovine i td. Bez da se snosi odgovornost. Za lica koja netreba da se nalaze na privatnom posedu.....

  • . Anica

    29. novembar 2017 | 07:38

    Ni u sopstvenoj kući nismo zaštićeni od kriminalaca a kamo li na javnim mestima. Nadležni preduzmite mere zaštitite ljude.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA