Masovna tuča u kafani u Sremskoj Mitrovici: Dve devojke povređene od rikošeta, letele flaše i stolice, teško povređena dvojica

Iz dva različita pištolja ispalili su dva projektila, od čijeg rikošeta je povređen policijski službenik, ali i dve devojke koje su bile u ugostiteljskom objektu

  • 6

U tuči koja se dogodila u jednom ugostiteljskom objektu u Sremskoj Mitrovici teške telesne povrede zadobila su dva lica, od kojih je jedan policijski službenik koji nije bio na dužnosti, dok su od rikošeta lakše povređene dve devojke.

Devojčica (16) upala u školu u Staroj Pazovi i nasrnula na učenicu: Šutirala je u stomak, čupala za kosu i nanela joj teške povrede

Više osoba napalo je sinoć policijskog službenika i njegovog prijatelja, zadavši im pri tom više udaraca rukama, stolicama i flašama, nakon čega su iz dva različita pištolja ispalili dva projektila u njihovom pravcu, od čijeg je rikošeta povređen policijski službenik, ali i dve devojke koje su bile u ugostiteljskom objektu, navodi se u saopštenju PU Sremska Mitrovica.

Policija intenzivno radi na rasvetljavanju svih okolnosti ovog slučaja i identifikaciji osoba koje su nanele teške telesne povrede oštećenima.

O svemu je obavešten zamenik višeg javnog tužioca u Sremskoj Mitrovici koji je ovo delo kvalifikovao kao teško ubistvo u pokušaju.

Daljinac

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mire

    11. decembar 2017 | 20:40

    Neznam koji je degener dozvolio da se u Carskoj Rimskoj palati ( iskopine) otvori lokal gde se pusta muzika ili uzivo slusa muzika ,to je kulturna bastina grada SM (SIRMIUM) neverovatno ali istinito , nedaleko od Carske Palate kroz gradski park je Sup , znaci da mangupi neprezaju niodcega , ovo je incidend koji bi morao da gradonacelnika kosta Fotelje i nesamo njega vec sva lica koja su dozvolili da se u takvoj Carskoj Palati otvori lokal , sta da rade turisti kada dodju u obilazak da sede u kafani i bance i pijance ? Pod hitno smena odgovornih.

  • Branko

    11. decembar 2017 | 23:45

    U svetu postoji jedno carstvo, u njemu caruje drugarstvo...

  • Kosovka

    11. decembar 2017 | 20:19

    Lelee bila u sredu u Mitrovicu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA