Robijaši iz CZ-a prete hrvatskom huliganu sa derbija: Od vukovarskog tornja žiletima ćemo ti napraviti "Beogradskog pobednika"

Među zatvorenicima u Centralnom zatvoru su i najokoreliji kriminalci različitih profila i samo je pitanje vremena kad će se sresti sa Splićanima

Hrvatski huligani, koji će zbog izazivanja nereda na stadionu Partizana, u Centralnom zatvoru provesti najmanje 30 dana (koliko im je određen pritvor), već su od "komšija" iz susednih ćelija dobili ozbiljne pretnje.

>>> Prepoznali smo još jednog hrvatskog huligana sa derbija: Opasan kriminalac, pobegao iz zatvora da ode na sahranu, pa umakao policiji sa groblja (FOTO)

Najbrutalnije "opomene" upućene su jednom od šestorice Splićana koji ima tetovažu vukovarskog vodotornja:

- Rođače, od vukovarskog tornja ćemo ti žiletima napraviti "Beogradskog pobednika" - glasi pretnja.

Za Hrvate je ovaj toranj jedan od najprepoznatljivijih simbola takozvanog "domovinskog rata".

Iako su Hrvate iz bezbednosnih razloga sigurno smestili u najbezbedniji deo CZ-a, nemoguće je sprečiti ostale zatvorenike da bar kažu šta misle o njima. Što oni svakako koriste, pa je tako do nas stigla ova prva pretnja.

Takođe, njih šestorica će sigurno, pre ili kasnije, doći u kontakt sa ostalim zatvorenicima, zbog čega će na snazi biti posebne mere obezbeđenja.

Među zatvorenicima u, kako hrvatski mediji pišu, "zloglasnom zatvoru" su i najokoreliji kriminalci različitih profila. Nije se, međutim, do sada desilo da ovoliko Hrvata robija istovremeno. Naročito ne zbog nečega što su počinili usred Beograda.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Isko

    Meni cela priča smrdi od početka. Podseća me na onu iz Crne Gore, kada je Diković sa njih 30 hteo da zauzme Crnu Goru. A, oružje im podmetnuli i sklopili priču. Njih nekoliko na južnoj tribini, diže Srbiju na ustanak?. Ne pije vodu. Toliko bi svako znao, da je to nemoguće. Osim ako nisu totalni talmbasi.

  • Molder

    Pustite te priče, bezbedni su oni. Ako ih je šljakarac angažovao kao što se priča i piše, dovoljan je jedan poziv ,, ej brate to su moji momci " i neće ih niko pipnuti. Kriminal ne poznaje te vrste podela, možda te on mrzi ali neće da te dira, jer nikad se ne zna kada će trebati kontra usluga npr. u Splitu. Koliko albanaca robija u Nišu, mislite da ih neko dira. Našima je najjednostavnije da ih vrate nazad i zabrane ulaz u Srbiju, jer ko da ih hrani i pazi, a nalogodavca iz Srbije uhvatiti i osuditi.

  • Zolins

    Videćemo kako će ih osuditi..ali ne sećam se da su ikad u srbiji dobili neku tešku robiju zbog izazivanja nereda na utakmici. Mislim na domaće huligane. Pa sad kad su to hrvati onda im treba dati 10 god. Žalosno je toliko mržnje u ljudima!

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima