≫ 

Osuđeni zbog haosa u Centru za azilante u Bogovađi: Migrant davio radnika obezbeđenja

Jaluli D. (42) je osuđen na 30 dana zatvora, dok su Muhmad I. (18) i Sefi O. (20) osuđeni na po 50 dana zatvora

  • 4

Trojica azilanata iz Avganistana, koji su smešteni u Centru za azilante u Bogovađi, osuđena su na ukupno 130 dana zatvora zbog remećenja javnog reda i mira.

SEVALI NOŽEVI: Krvav sukob azilanata u Bogovođi!

Na teret im se, između ostalog, stavlja da su fizički napali radnike obezbeđenja Centra za azilante u Bogovađi, a jedan o njih je jednog radnika obezbeđenja rukama davio.

Kako saznajemo, Jaluli D. (42) je osuđen na 30 dana zatvora, dok su Muhmad I. (18) i Sefi O. (20) osuđeni na po 50 dana zatvora.

Prema našim saznanjima, do incidenta u holu Centra za azulante u Bogovađi je došlo nakon svađe petnaestogodišnjaka iz Avganistana i devetogodišnjeg dečaka sa Kube.

Foto: Tanjug/Nemanja Jovanović

Posle njihove svađe, došlo je do tuče između roditelja dvojice dečaka, a u tom incidentu napadnuti su i radnici obezbeđenja Centra za azilante u Bogovađi.

Utvrđeno je da je otac dečaka iz Avganistana Jaluli D. udario pesnicom oca dečaka sa Kube. Kada su sukob pokušali da spreče radnici obezbeđenja Miloš. R. i Milivoje M., napali su ih dvojica drugih Avganistanaca.

Foto: Profimedia/Caia Image

Prekršajni sud je utvrdio da je Muhmad I. rukama davio radnika obezbeđenja Milivoja M., dok ga je Sefi O. udario pesnicom u potiljak glave. Otac dečaka iz Avganistana Jaluli D. je drugog radnika obezbeđenja gađao naočarama.

U napadu na radnike obezbeđenja je učestvovao i pentaestogodišnji dečak iz Avganistana, koji se tereti za remećenje javnog reda i mira, ali se protiv njega vodi poseban postupak, jer je u pitanju maloletnik.

Daljinac

(S. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Svasta

    21. decembar 2017 | 04:54

    Samo ih pazite i cuvajte ! Videcemo kako ce se to vratiti ! Imamo vec primer juge ! Bili '' braca '' !

  • Zane

    21. decembar 2017 | 06:48

    Ne treba njih u zatvor da ih hrane građani Srbije nego deportovati iz zemlje.

  • Makarije

    21. decembar 2017 | 02:13

    Napolje iz Srbije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA