≫ 

Zapaljen automobil komunalne policije

Sve ukazuje na to da je požar na automobilu izazvan

  • 1
Beogradska komunalna policija Foto: Milena Đorđević

Na parkingu ispred službenih prostorija, jutros oko četiri časa, zapaljen je automobil komunalne policije u Šapcu. Dežurna ekipa odmah je pristupila gašenju, a ubrzo su stigli i vatrogasci.

Zapaljen auto političarki SPS-a: Od njega nije ostalo ništa

Prema dosadašnjim informacijama, sve ukazuje na to da je požar na automobilu izazvan. Šteta za sada nije procenjena, nadležni kažu da je vozilo za dalje korišćenje neupotrebljivo.

Nenad Ilić iz Odeljenja komunalne policije u Šapcu rekao je da su kolege odmah pristupile gašenju sa aparatima koji se nalaze u službenim prostorijama i pozvale Službu vatrogasne jedinice.

- Kolegama je pomogla i patrola  policije opšte nadležnosti koja je sasvim slučajno tuda prolazila. Po onome što je pronađeno oko automobila i prema informacijama koje smo dobili, radi se o izazvanom požaru, što znači da se automobil nije sam zapalio, već da je neko uticao na to - istakao je Ilić.

Nebojša Zelenović, gradonačelnik Šapca zabrinut je zbog noćašnjeg događaja.

- Ako je neki građanin nezadovoljan, ovo je poslednji način na koji neko može da se reaguje. Ja sam na vezi sa načelnikom policije, sa tužilaštvom, dobio sam uverljive informacije da oni tragaju za počiniocem, i da veruju da će ga pronaći. Očekujem da svaka služba radi svoj posao na najvišem mogućem nivou - rekao je Zelenović.

Daljinac

(Telegraf.rs/RTS)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA