Muž prisilio ženu da popije bensedine, ona digla ruku na sebe: Stravičan slučaj porodičnog nasilja u Šapcu

Nesrećna žena popila je sonu kiselinu

  • 19

Svetlana Đ. (25) iz Šapca, u teškom je stanju jer je popila sonu kiselinu nakon dugogodišnjeg maltretiranja koje je trpela od supruga Cvetka (38). Na drastičan korak se odlučija jer ju je prethodno, suprug terao da popije tablete bensedina, piše Alo.

Muškarac pretukao ćerku i ženu na Novom Beogradu, jurio ih s nožem po stanu. Po dolasku Hitne skočio sa petog sprata

Pokušaj samoubistva dogodio se u sredu uveče (3. januar) oko 23 sata u Ulici Cara Dušana u Šapcu. Navodno je nesrećnu ženu suprug naterao da proguta bensedine, što je, nezvanično, samo bila kap koja je prelila čašu, i nesrećna žena je pokušala da izvrši samoubistvo.

- Suprug je Svetlanu godinama maltretirao. Nije poznato da li ju je tukao, ali je vršio ogromno psihičko nasilje nad njom, i često je terao da radi stvari koje nije želela. U sredu je terao ženu da popije 20 tableta bensedina. Ona se opirala, ali je na kraju bila prisiljena da učini tako, pa je od nemoći, ne mogavši više da trpi sve to, popila sonu kiselinu - ispričao je za Alo izvor blizak istrazi.

Ženi je odmah pozlilo, nakon čega je hospitalizovana, i nalazi se u teškom stanju.

Navodno, ljudi koji popiju to, umirali bi u najgorim mukama. Kiselina bukvalno razara organizam.

Kako su komšije ispričale, nisu imali utisak da se užas dešava oko njih... Svetlana i Cvetko delovali su kao skladan, složan par, i ne mogu da poveruju da je žena godinama trpela toliko nasilje.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ooooo

    5. januar 2018 | 08:51

    Uzas nad uzasima. Devojka od 25 godina da trpi izivljavanje, ocigledno nistarije! Pravi muskarac nikada ne bi takao zenu, samo propalice!

  • Vuk1989

    5. januar 2018 | 14:08

    Uvek čitamo samo jednu stranu priče i ko zna koliko je njih istinito. Da su žene fizički jače od muškaraca, do sada bi nas već istrebile. Ne bi pretekao ni jedan.

  • Jeca...

    5. januar 2018 | 10:38

    Pravi muskarci kao da su izumrli, sta je sve ovo ljudi!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA