Novi detalj u istrazi u vezi sa ubistvom Jelene Marjanović: Ubica pevačicu bacio u kanal da sakrije tragove (FOTO)

- Veštaci koji su radili obdukciju naveli su u nalazu da je pevačica bila mrtva više od tri sata, a manje od tri dana, i to na osnovu izgleda kože, a ne temperature jetre - priča Šipka

  • 17

Telo ubijene pevačice Jelene Krsmanović Marjanović (33) bačeno je da se ne bi utvrdilo tačno vreme smrti jer je poznato da je nemoguće utvrditi ga ako je telo određeno vreme bilo u vodi - kaže Nenad Šipka, direktor Centra za forenzička istraživanja kojeg je angažovala porodica ubijene pevačice.

3D rekonstrukcija otkrila nove šokantne detalje u vezi sa ubistvom Jelene Marjanović (FOTO)

- Veštaci koji su radili obdukciju naveli su u nalazu da je pevačica bila mrtva više od tri sata, a manje od tri dana, i to na osnovu izgleda kože, a ne temperature jetre - priča Šipka za "Srpski telegraf".

Foto: CFI doo Novi Sad

Centar za forenzička istraživanja (CFI) trenutno radi 3D rekonstrukciju njenog ubistva i ona bi uskoro trebalo da bude završena. CFI stoji pri stanovištu da Jelena nije ubijena na nasipu, već da je tu naknadno donesena i bačena u kanal, a da je ubica prethodno očistio sve tragove zločina.

- Kada dođe do takvih povreda koje je Jelena imala, neizvodljivo je da se ne pojave tragovi u vidu obilnih lokvi krvi. Prilikom zadavanja udarca u glavu, mora doći do prskanja! Da se ubistvo dogodilo na nasipu, bilo bi krvi po šiblju koje ubica ne bi mogao da opere. Zašto na njenoj majici nije bilo krvi? Zato što je presvučena, što znači da nije ubijena na nasipu - kaže Šipka i dodaje da je napadač najverovatnije imao saučesnika jer ne bi mogao sam da se otarasi tela.

Foto: CFI doo Novi Sad

- Na osnovu dosadašnje istrage, utvrđeno je da su posle zločina čak četiri osobe pomogle napadaču da prikrije tragove i na taj način izbegne pravdu - kaže izvor iz istrage.

Zbog njenog ubistva u pritvoru se nalazi njen suprug Zoran Marjanović. On se u Centralnom zatvoru nalazi od 15. septembra.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Krzo

    15. januar 2018 | 11:51

    Jasno ko dan da je neko jako blizak njoj to uradio u suprotnom zasto bi skrivao tragove

  • Zoran veteran

    15. januar 2018 | 13:57

    Zamislite da oni istrazuju ubistvo godinu ipo dana ,a sve jasno kao dan,dva cobanina da dovedes nasli bi ko je to uradio,sporni su dokazi,ima li vise tih dokaza ili nema i sta je sa njima,a ima sigurno,tuga cemer i jad,..

  • Lili Kalimero

    15. januar 2018 | 12:58

    Telo je bilo u vodi vise od 1 sat a manje od 3 meseca . Mogu li nasi strucnjaci da to malo suze i bude preciznije . Zakon da uza rodbina ima pravo da ne svedoci i ne ide poligraf treba pod hitno menjati .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA