≫ 

Dragan iz Zemun Polja platio da mu otmu bivšu: Hteo silom da oženi Kruševljanku

- Jovanović je živeo u zajednici sa 39-godišnjom ženom, ali su se često svađali. Nezadovoljna, odlučila je da ga napusti, što se Jovanoviću nije dopalo - kaže izvor iz istrage

  • 16

Policija je uhapsila Dragana J. (43), njegovog brata Bobana J.   (31), M. N. (31) i službenika MUP N. S. (31), zbog sumnje da su izvršili krivično delo otmica. Dragan, koji inače živi u Zemun Polju, platio je 250 evra da mu policajac i druga dvojica osumnjičenih otmu bivšu devojku.

Detalji filmske otmice o kojoj priča cela Srbija: Muškarac (33) gepekovan i brutalno pretučen zbog 1.500 evra

Filmska otmica usred Srbije sa epilogom iz najjačeg akcionog filma: Uhapšeni otmičari koji su gepekovali mladića iz Pirota

- Jovanović je živeo u zajednici sa 39-godišnjom ženom, ali su se često svađali. Nezadovoljna, odlučila je da ga napusti, što se Jovanoviću nije dopalo - kaže izvor iz istrage, prenose "Večernje novosti".

Želeći na silu da je vrati nazad, angažovao je dvojicu prijatelja i policajca i platio im da otmu mladu Kruševljanku.

Foto: Wikipedia/Orlovic, Profimedia, Alamy

- Na vrata stana u kojem je žrtva živela nakon što je ostavila Jovanovića pokucao je policajac u civilu. Kad mu je otvorila vrata, on joj je pokazao policijsku značku i rekao joj da se spremi i pođe s njim u stanicu, jer navodno postoji neki sporni kredit u "švajcarcima" na njeno ime. Kako bi to razrešila, ona je, ne sumnjajući, pošla sa policajcem.

- Tako su N. S. i M. N. na prevaru uveli Kruševljanku u automobil, sve vreme je prozivajući za dug banci od oko 3.000 evra. Međutim, umesto da je odvezu u policijsku stanicu, otmičari su je na auto-putu Beograd - Niš, kod Jagodine, predali Draganu Jovanoviću i njegovom mlađem bratu Bobanu. Njih dvojica su ženu smestila u drugo vozilo i odvezla u Zemun Polje, gde ju je Jovanović uporno ubeđivao da mu se vrati i uda se za njega.

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

Čim je policija dobila dojavu da je Kruševljanka nestala, počela je potraga. Policija je banula na Draganova vrata, pronašla uplašenu ženu i ubrzo uhapsila Jovanovića i njegovog brata, a koji sat kasnije i policajca N. S. i M. N.

Dragan je priznao da je oteo sa namerom da je oženi.

Trojici otmičara, kao i nalogodavcu, javni tužilac je odredio policijsko zadržavanje do 48 sati i uz krivičnu prijavu, privedeni su tužilaštvu.

Daljinac

(Telegraf.rs / Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoka

    20. januar 2018 | 14:31

    Policajcu momentalna suspenzija.Oni su postali dno dna ucestvuju i u brisanju tragova ubica

  • Puritanac

    20. januar 2018 | 14:15

    Ova dvojica ce bar znati za sta robijaju. Po 125e za danasnje prilike nije malo... Policajac otima zene! E,Srbijo moja,neka ti je Bog u pomoc.

  • Čika Jova

    20. januar 2018 | 11:49

    Ovaj je dobar, žena mu pobegla pa umesto da slavi jer ne zaslužuje da je s' njim, on plaća da bi je vratio. Nije ona otišla zbog kiselih krastavčića, već je našla drugug i šta će ti takva.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA