U autobusu sa Kosova pronađena torba, a kad su je carinici otvorili niko od 12 putnika, konduktera i vozača nije znao ko je vlasnik

U prtljažniku autobusa se našla i jedna torba za koju su svi rekli da im ne pripada

  • 8

Na administrativnom punktu Merdare u jednom autobusu koji je dolazio iz pravca Kosova carinici su otkrili dva kilograma marihuane u '''ničijoj'' torbi.

Švajcarac je stao pored carinika, a ovaj je rutinski tražio vozaču da otvori torbu. Tada je video CRNU KESU, i pozvao pojačanje (FOTO)

Marihuana je otkrivena 20. januara kada je u popodnevnim časovima na punkt pristigao autobus vranjskih registarskih oznaka koji saobraća na relaciji Gračanica - Niš, saopštila je Uprava carine.

U autobusu su se nalazili vozač, kondukter i 12 putnika koji su potvrdili da sa sobom nose samo lične stvari.

Međutim, u prtljažniku autobusa se našla i jedna torba za koju su svi rekli da im ne pripada.

Foto: Uprava Carine

Otvorivši je, službenici carine i policije su ugledali dva paketa marihuane uvijene u garderobu, a kondukter koji je torbu primio na prevoz nije znao ko je njen vlasnik.

Foto: Uprava Carine

Preciznim merenjem ustanovljeno je da se radi o ukupnoj količini od 2.070 grama marihuane koja je potom predata policiji u dalju nadležnost.

Daljinac

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Karl

    22. januar 2018 | 12:49

    Nisu im javiili da će biti kontrolisani.

  • Bs kv

    22. januar 2018 | 14:30

    Ухапсити возача и кондуктера јер они одговарају за оно што приме на превоз. Аутобус одузети као средство да се једном науче памети да не примају ништа без путника власника пртљага. Тако им могу спаковали бомбу

  • Trig

    22. januar 2018 | 12:14

    Sve pohapsiti dok se ne dovovore.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA