≫ 

Da li svedočenje snaje Zorana Marjanovića otkriva nove detalje u istrazi? Miličine reči na sudu možda od presudnog značaja

Ona je istovremeno prva iz porodice Marjanovića koja je svedočila, s obzirom na to da su Zoranovi roditelji, brat i sin iskoristili svoje pravo, koje im zakon pruža, da ne svedoče

  • 10
Porodica Marjanovic, Vladimir, Milos, Zoran, Zorica, Milica snajka, Porodica Marjanović/Foto: Telegraf

- Zoran i Jelena se nisu svađali i bili su u dobrim odnosima! Tog dana su otišli na trčanje i mnogo ranije smo pozvali policiju nego što se priča. Dok je trajala potraga za Jelenom, čuvala sam Janu. I sada najviše vremena provodim sa njom - kazala je juče u Višem javnom tužilaštvu Milica Marjanović, snaja Zorana Marjanovića, osumnjičenog za ubistvo supruge, koja je saslušana u prisustvu njegovih branilaca.

Jedan detalj mogao bi da reši sve: Da li se na video snimcima sa prodavnice u Borči zaista vidi ubijena pevačica? (VIDEO)

Ona je ispričala šta se dogodilo kobnog dana kada je Jelena nestala 2. aprila 2016. i kada je pronađena mrtva narednog dana, potvrđujući Zoranovu verziju događaja. Supruga Zoranovog brata Miloša zasad je poslednji svedok u istrazi ubistva Jelene Marjanović.

Ona je istovremeno prva iz porodice Marjanovića koja je svedočila, s obzirom na to da su Zoranovi roditelji, brat i sin iskoristili svoje pravo, koje im zakon pruža, da ne svedoče.

Zoran, Miloš i Milica Marjanović/Foto: Telegraf

Milica je svedočila u Zoranovu korist i potvrdila je njegovu priču. Opisala je šta se desilo tog dana kada je Jelena nestala i kada je ubijena i ono što zna poklapa se sa onim kako je Marjanović ispričao da se sve desilo - ispričao je izvor blizak istrazi.

Milica Marjanović već se nalazila na spisku svedoka, i to onih koje je predložilo tužilaštvo. Međutim, oni su naknadno odustali od nje, ali Zoranovi advokati su iskoristili svoje pravo i predložili njeno saslušanje. Ona je došla danas u Više tužilaštvo u društvu trojice branilaca - Aleksandra Zarića, Veljka Delibašića i Stefana Jokića.

Milica je ispitivana na okolnosti porodičnih odnosa u porodici Marjanović, kao i odnosa koji su konkretno imali Zoran i Jelena. Ona je dugo bila u vezi sa Milošem Marjanovićem za koga se i udala u septembru prošle godine. Milica je često, i pre braka, boravila u kući Marjanovića u Borči i dobro je poznavala ubijenu Jelenu.

Jelena Marjanović/Foto:Pritnskrin/B92

Posle ovog saslušanja, istraga protiv Zorana Marjanovića približila se kraju. Posle ispitivanja za sada poslednjeg svedoka, nadležnim organima bi trebalo da stignu i rezultati veštačenja telefonskih poziva, tačnije za baznu stanicu iz Zemuna koja registruje i signale sa nasipa Crvenka.

Zoran Marjanović se i dalje nalazi u pritvoru. Poslednjom odlukom Apelacionog suda, potvrđeno je rešenje kojim osumnjičeni ostaje iza rešetaka do marta.

Daljinac

(Telegraf.rs/Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA