≫ 

Pomešao tablete i pivo, pa izbo oca: Najnoviji detalji ubistva u Resavskoj

Nakon zločina Radoš je izašao iz stana i otišao do svog prijatelja Andona T., koji živi u blizini i rekao šta je uradio

  • 4

Radoš Ljumović (37), koji je prekjuče nožem izmasakrirao oca Branimira (68) u porodičnom stanu u Resavskoj ulici u centru Beograda, pre zločina je popio tablete za smirenje sa pivom! Zatim je od oca tražio novac, a kada je ovaj odbio da mu da, Radoš je zgrabio nož i izbo ga između 15 i 20 puta!

Drugari na Fejsbuku pravdaju Rašu i ne veruju da je ubio oca: “On je divan, pravio je dobre žurke, hajde da mu pošaljemo pare u zatvor”

Stravično porodično ubistvo odigralo se u utorak nešto pre 15 časova, u trenutku dok su otac i sin bili sami u stanu. Radoševa majka Dragica i dve sestre tada su bile na poslu.

- Prema tragovima koje smo pronašli u stanu i na osnovu izjave jedne stanarke zgrade koja je čula kako se odvijao napad, otac je pokušao da pobegne od pomahnitalog sina u spavaću sobu. Radoš ga je sustigao i počeo besomučno da ga ubada.

Radoš Ljumović Foto: Telegraf

- Sve to je trajalo dva, tri minuta. Komšinica Ljumovića je čula Branimira kako je dva puta jauknuo, posle čega je usledila tišina - kažu u policiji.

Nakon zločina Radoš je izašao iz stana i otišao do svog prijatelja Andona T., koji živi u blizini i rekao šta je uradio.

Branimir Ljumović Printskrin: Youtube

Tokom uviđaja Radoš se čudno ponašao. Povremeno je na licu imao grimasu kao da se smeje. Na pitanja policajaca i tužioca odgovarao je bez emocija.

Daljinac

(Telegraf.rs/Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Igor Š.

    8. februar 2018 | 09:32

    Pomešao je on kokain i pivo,a ne tablete. Narkomane i dilere sve nabiti u posebno napravljen zatvor za njih. Pa neka se tamo dogovaraju ko je koga navukao na drogu!

  • Јелена је

    8. februar 2018 | 08:54

    А ја се чудим зашто родтељи деци дају новац за дрогу...

  • Natalia

    8. februar 2018 | 09:06

    Posto je narkoman i neuracunjiv nece odgovarat

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA