Misteriozna smrt radnika u Pančevu, porodica još ne dobija dozvolu da ga sahrani

Tragedija se dogodila u ponedeljak, pred kraj radnog vremena

  • 0

Dejan Mitrović (29) iz Sovljaka, kod Bogatića, poginuo je na radnom mestu, u krugu fabrike "Messer Tehnogas" u Pančevu, gde je radio kao limar u radnji "Građevinska limarija Marković".

TRAGIČAN EPILOG TUČE U NIŠU: Umro mladić pretučen u diskoteci

Tragedija se dogodila u ponedeljak, pred kraj radnog vremena, tako što je, iz još neutvrđenih razloga, nesrećni mladić pao sa zgrade na kojoj je radio. Preminuo je sutradan u pančevačkoj bolnici, a zbog obdukcije koju je naredilo tužilaštvo, porodica u Sovljaku još ne zna kada će moći da obavi sahranu.

Mitrović se pre tri meseca zaposlio u radnji "Građevinska limarija Marković" u Pančevu. Vlasnik radnje Jovan Marković potvrdio je za Telegraf.rs da je nakon nesreće policija obavila uviđaj, a na mesto nesreće su izašli i inspektori rada. Uzroci tragedije još nisu saopšteni. Više detalja će se znati nakon obdukcije koja zbog državnog praznika još nije obavljena.

- Dejan je kratko radio kod nas i za svega tri meseca se pokazao kao izuzetno vredan i čestit radnik. U kontaktu smo sa njegovom porodicom, pružićemo im svu pomoć i zajedno ga dostojanstveno ispratiti - rekao je Marković u telefonskom razgovoru.

U selu Sovljaku, kod Bogatića, o porodici Mitrović i posebno o Dejanu govore najlepše. Jesenas se preselio u Pančevo gde živi njegova devojka Mirjana sa kojom je bio u ozbiljnoj vezi, a pre toga je radio u limarskoj radnji svoga dede u Bogatiću.

Daljinac

(Dragan Grujić/Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA