≫ 

Jelena je usmrćena posle trećeg pokušaja, ubica i ona bili sami na nasipu: Ovo su svi detalji optužnice protiv Zorana Marjanovića

Jelena se popela na nasip i počela rekreativno da trči, da bi ubrzo za njom krenuo i ubica

  • 9

Više javno tužilaštvo u Beogradu navelo je u optužnici da je Zoran Marjanović suprugu Jelenu najpre namamio da siđe s nasipa, ubo je u teme i lakat i da je tokom bežanja sustigao i ubio u kanalu.

Zoran Marjanović učio maloletnog sina (13) da puca iz pištolja, pa se snimkom hvalio na društvenim mrežama (VIDEO)

Zoran Marjanović ima novog cimera: Ćeliju deli sa marincem koji je trebalo da ubije "veliku zverku" u Beogradu?

Zoran Marjanović je 2. aprila 2016. oko 17 sati ubio suprugu Jelenu tako što se najpre putničkim vozilom "mercedes", kojim je upravljala pokojna, dovezao sa njihovom maloletnom ćerkom Janom do rampe stadiona u Crvenki. Jelena se popela na nasip i počela rekreativno da trči, da bi ubrzo za njom krenuo i Zoran, sa kojim je bila Jana.

Foto: CFI doo Novi Sad

Sustigao ju je na oko kilometar od mesta na kojem su parkirali automobil.

- Zoran je iskoristio poverenje supruge i namamio je da se spusti u podnožje nasipa, ka kanalu, dok je dete ostalo na nasipu. Jelena je krenula za njim, pa kada su se spustili na travu pored kanala, on je neutvrđenim opštim predmetom ubo u zadnju levu četvrtinu temenog predela, kao i u desni lakatni predeo, nanevši joj tada lake telesne povrede - navodi se u optužnici podignutoj 9. februara ove godine.

POSLEDNJA VEST: Zoranu Marjanoviću i njegovim advokatima poslata optužnica

Posle toga Jelena je počela da beži kanalom i nakon trčanja joj je spala desna patika, mobini telefon, kao i gumica kojom joj je bila vezana kosa.

Foto: Telegraf

- Tada je Jelena potrčala ka kanalu gde ju je Zoran sustigao i strgao joj gornji deo trenerke. Ona je i tada uspela da pobegne tako što je ušla u kanal sa vodom. On je stigao i, stojeći na kanalu iznad nje, neutvrđenim predmetom joj zadao više udaraca u glavu i time naneo višestruke prelome kostiju lobanje, zbog kojih je Jelena preminula, ali je pre nastupanja smrti udahnula vodu iz kanala - navodi se mišljenje tužioca.

Među bitnim dokazima tužilaštva su policijski izveštaji sa lica mesta, zapisnik sa uviđaja, prijava o nestanku Jelene Marjanović od 2. aprila u 19.35, pregled garderobe uzete od Zorana Marjanovića 3. aprila 2016. godine, potvrda o oduzetom "mercedesu" 3. aprila 2016 godine koji je vozila Jelena, kao i izveštaji od 3. i 4. aprila kada su rađeni forenzički pregledi na licu mesta.

Foto: CFI doo Novi Sad

Zločin je, kako pišu "Novosti" u stanju uračunljivosti počinio kod električnog stuba broj 220.

Optužnica je napisana na 57 strana, a tužilaštvo je iz brojnih dokaza zaključilo da su se u blizini mesta na kome je pronađeno telo nalazili samo Jelena i Zoran Marjanović.

- U analizi kretanja telefona Uroša, Miloša i Vladimira Marjanovića, Zoranovog sina, brata i oca, može se zaključiti da su sva trojica u vreme koje bi praktično odgovaralo vremenu ubistva, oko 17 časova, bili ili isključeni ili nisu imali bilo kakvo kretanje koje se može pratiti - navodi se u optužnici.

Daljinac

(Telegraf.rs / Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Igor

    20. februar 2018 | 11:07

    Samo nagadjanja. Ovo nisu dokazi. Jel video neko da je Zoran ovo uradio? Jel imaju oruzje i njegove otiske na njemu? Neke ogrebotine koje bi dokazale da su se ona i on borili? Znaju samo da je bio sa njom na nasipu, sto on i ne porice, i nista vise. Sve ostalo su nagadjanja. Ne znam da li je covek kriv ili ne, to su ozbiljne stvari, to je najteze krivicno delo, to je robija do kraja zivota, a nemate valjane dokaze. To sto je policija zakazala, mozda krivog oslobodi krivice, ali gore bi bilo nevinog osuditi za ubistvo.

  • Srboljub

    20. februar 2018 | 11:16

    Sve su ovo moguće varijante koje se plasiraju pa sad koja upali ali istinu je Jeca odnela u grob. I dalje mi je nejasna priča da je ostavio dete a da dete to nezna? Šta nezna? Da je bila pola sata sama bez mame i tate? Priča ima smisla samo ako nadjete ključni dokaz a njega nema? Ili nije tačna priča? Možete valjda i bolje? Ako su svo troje učestvovali, mora da postoji svedok. Puno ima nelogičnosti? Ajde prvo kako je dete bilo samo a da to nezna?

  • Fil

    20. februar 2018 | 09:10

    Cudno, vrlo cudno. Slabi su to dokazi. Ako je samo to sto pise, tanka optuznica. Pustice ga.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA