≫ 

Slučaj ranjene pevačice u Novom Pazaru: Uhapšene dve osobe

Okolnosti pod kojima je došlo do pucnjave i dalje nisu poznate

  • 7

Policija u Novom Pazaru uhapsila je dve osobe zbog sumnje da su učestvovale u pucnjavi u novopazarskom klubu "Najt volf" u kojem je ranjena pevačica (18) i promoterka iz Beograda.

Ranjena pevačica u Novom Pazaru, odbija saradnju sa policijom!

- Jedan od uhapšenih A.Lj. se sumnjiči da je upucao devojku koja se danas ranije javila zdravstvenom centru u Novom Pazaru, a drugi uhapšeni E.N. da mu je u tome pomagao - kaže viši javni tužilac Edis Arifović.

Njima je viši javni tužilac odredio mere zadržavanja od 48 sati. 

Osamnaestogodišnja devojka iz Beograda ranjena je u Novom Pazaru pod još nepoznatim okolnostima, a prema nezvaničnim saznanjima, ona nije želela da odgovori na pitanja policije o tome ko je u nju pucao.

Devojci je ukazana pomoć u Opštoj bolnici u Pazaru, nakon čega je trebalo da bude upućena na lečenje u Beograd.

Portparolka Opšte bolnice Suada Gicić Skenderi rekla je da je devojka primljena sa ustrelnom ranom i da je dežurni hirurg Kemal Brničanin obavio dijagnostiku i sanirao povrede.

- Pacijentkinja nema povrede vitalnih organa i stabilnog je zdravstvenog stanja. U konsultaciji sa ostalim lekarima specijalistima, a na njeno zahtevanje, biće upućena na dalje lečenje u Beograd - kazala je Gicić Skenderi.

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    24. februar 2018 | 22:40

    Ko je je ovo doba u kom zivimo?kremenko,kamenko,doslo vreme neubijaju se sada mafioze jedni druge nego devojke svoje ili tudje,i juce smo imali primer u novom sadu sa mosta itd....devojke nek vam je bog u pomoci ili uzmite stvar u svoje ruke,jer kad devojka uzme stvar u svoje ruke to vise nije mala stvar!

  • Mila

    25. februar 2018 | 12:18

    Dok nam rijaliti vaspitava decu tako će nam biti.

  • Sasa

    25. februar 2018 | 08:07

    Tako mlada a vec domacica svaka joj cast

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA