≫ 

Vlasnica cvećare otkriva: Marina iz straha od Saše promenila posao

- Prešla je iz cvećare koja je pri groblju na Bežanijskoj kosi, ovde u Zemun. Sve je činila da izbegne bivšeg partnera, ali on je bio uporan - priča nena Tomić

  • 1

Nena Tomić, vlasnica cvećare u Zemunu u kojoj je sinoć ranjena Marina Minić (29), a izvršio samoubistvo njen napadač i bivši dečko Saša Stojilković (41), priča da se Marina vratila u roditeljsku kuću, prijavila Sašu za nasilje i čak promenila radno mesto.

Ko je i gde pogrešio? Čovek koji je cvećarki, svojoj nevenčanoj supruzi, pucao u grudi - poznat po nasilju nad ženama

Preminuo napadač iz cvećare u Zemunu: Pucao u bivšu ženu, pa sebi u glavu

- Prešla je iz cvećare koja je pri groblju na Bežanijskoj kosi, ovde u Zemun. Sve je činila da izbegne bivšeg partnera, ali on je bio uporan.

Marina je sinoć u Karađorđevoj ulici u Zemunu u cvećari gde radi, pogođena hicima iz pištolja u grudi i noge i dalje je u teškom stanju. Saša je nakon toga pucao sebi u glavu, ali je navodno danas podlegao povredama.

Foto: Telegraf

- Marinu su iste večeri kad ju je Saša upucao operisali. Njeno stanje je jako ozbiljno. I jutros, ponovo je operisana. Nadam se da će ostati živa i da neće imati problema, s obzirom na to da ima teške povrede nogu, grudi i kičme - kaže vlasnica cvećare.

Kako kaže, Marina je ostavila Sašu pre nešto više od mesec dana, jer ju je pretukao.

Saša je pokušao nekoliko puta juče da razgovara sa Marinom u pokušaju da mu se vrati. Kad je odbila, nakon što je ostala sama u radnji, on je pucao u nju, pa u sebe.

Foto: Telegraf

Njih dvoje su poslednje tri godine živeli u njegovoj kući u Crepaji kod Pančeva. Stanovnici ovog mesta nisu mogli da veruju kad su čuli šta se dogodilo.

- Sašu znam od malih nogu. Bio je dobro dete, mladić, čovek. Izuzetno pošten i radan. Osim što je radio na groblju, vikende je koristio tako što je dodatno zarađivao radeći kao konobar na ispraćajima, svadbama i drugim svečanostima. Imao je brak pre Marine. Bio je oženjen Ivanom, sa kojom je izrodio dvoje dece. Sigurna sam da nikada iz njihove kuće nisam čula viku, dreku ili da je na bilo koji način Saša zlostavljao suprugu i decu. I posle razvoda, imali su korektan odnos - kaže, za "Novosti", Gordana Stanojev, komšinica čija se kuća nalazi uz Sašinu kuću.

Druga komšinica Maja Antić kaže da nije čula nikada da su Marina i Saša imali nekakav sukob:

- Nikad mi Marina nije rekla da je Saša loš prema njoj, da je maltretira ili tuče. Nikada na njoj nisam primetila nijednu ogrebotinu, modricu.

Foto: Telegraf

Minićeva se, posle raskida sa Sašom, vratila roditeljima koji žive u beogradskom naselju Kotež. Njeni roditelji su zajedno sa sinom, Marininim bratom, otišli u bolnicu da je vide.

- Nemojte ništa da me pitate! Molim se da mi unuka preživi i ne ostane invalid! - kratko je, za "Novosti", danas prokomentarisala Marinina baka.

Daljinac

(Telegraf.rs / Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA