≫ 

Saša nije mogao da preboli raskid, pa je pucao da ubije: Danima kukao, a onda potegao pištolj na lepu Marinu (FOTO) (VIDEO)

- Saša se od prve supruge razveo pre oko četiri godine. Tad sam ga sreo na ulici i samo je rekao: "Ova moja ode." Nije bio tužan, a ja ga nisam pitao o razlozima razvoda - rekao je Sašin poznanik

  • 47

U naselju Krnjača, u porodičnoj kući Marine Minić (29), koju je nevenčani muž Saša Stojilković (41) ranio sa dva metka u cvećariZemunu, a onda pucao sebi u glavu, trenutno je samo baka koja čeka da li će se njena unuka oporaviti. Roditelji su od sinoć, kada se sve dogodilo, pored Marine u bolnici dok se lekari bore za njen život.

Ko je i gde pogrešio? Čovek koji je cvećarki, svojoj nevenčanoj supruzi, pucao u grudi - poznat po nasilju nad ženama

Cvećarki pucao u grudi u Zemunu, pa pokušao da se ubije

Baka ne krije suze i ponavlja samo da se nada da će joj se unuka oporaviti.

- Mnogo mi je teško! Niko od nas ne zna Marinino stanje. Njeni roditelji su otišli do bolnice da vide šta mogu da učine - kratko je rekla baka za "Alo".

Komšije koje su još u čudu, za Marinu imaju samo reči hvale.

- Marina je vredna i dobra žena. Lepo je vaspitana. Svi u komšiluku o njoj imamo samo reči hvale. Ovo što joj se dogodilo je strašno. Tužno je što je muškarac s kojim je delila parče hleba digao ruku na nju. Ne znam šta se ovo dešava, ali muškarci više nisu muškarci, jer dižu ruke na žene. Valjda treba svima da bude jasno kad je gotovo i da treba da se krene dalje - rekla je komšinica porodice Minić.

Meštani u Crepaji kod Kovačice, takođe su u neverici, govore kako Saši to nije trebalo. Kažu da je već bio oženjen i ima dvoje dece, devojčicu i dečaka.

Foto: Telegraf

- Saša se od prve supruge razveo pre oko četiri godine. Tad sam ga sreo na ulici i samo je rekao: "Ova moja ode." Nije bio tužan, a ja ga nisam pitao o razlozima razvoda. Znam samo da je tada njegova prva supruga sa sobom odvela i decu - rekao je Sašin poznanik.

Kada je Marinu pre dve godine doveo u selo, bio je veoma ponosan.

Foto: Telegraf

- Saša i Marina su živeli zajedno oko dve godine u njegovoj kući. Delovali su skladno, kao par koji se voli i pazi. Intenzivno smo se družili, čak smo zajedno bili na dočeku Nove godine. Marina nijednog trenutka nije rekla niti je nagovestila da joj je loše sa Sašom. Prvi put se požalila pre tri nedelje. Marina me je pozvala i rekla mi je da je ostavila Sašu. Kao razlog je navela da se ne slažu i da nije sve baš toliko lepo. Posle toga, Saša je plakao i govorio da mu je teško bez Marine. Govorio je da mu mnogo nedostaje i da ga duša boli. Teško mu je pao njihov raskid. Danima se jadao... Onda je u sredu otišao u cvećaru i upucao je - ispričala je zajednička Sašina i Marinina prijateljica.

Saša je, u toku dana, podlegao povredama u Urgentnom centru.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SDG-BG

    2. mart 2018 | 01:36

    Lepa devojka steta zbog lose procene partnera,uopste devojke vrlo lose biraju partnere u vecini slucaja ulaze u neke veze iz kojih tesko izlaze kao da su na robiji???!!!

  • Dača

    2. mart 2018 | 08:44

    Kako dobre i fine cure skoro uvek izaberu loše i nasilne likove? Hoće izgleda frajerčine. To ih na kraju skupo košta. Imam dosta drugara koji su OK i fini ali im cure otišle sa facama i žestokim ili bogatim likovima. Da ne spominje one cure koje se zbog para upuštaju u veze i sa oženjenim muškarcima i čest su uzrok i razvoda. Naravno sličnih slučajeva ima i obrnuto kod muške strane da su ženskaroši.

  • xxx

    2. mart 2018 | 00:23

    Nadjes zenu svojih godina i nema te vrste problema. Ovako nadjes neku koja cerka moze da ti bude, pa ljubomora je neizbezna

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA