"Marko je u stabilnom stanju, koliko je to moguće": Sestra Ana otkrila činjenice o oporavku mladića kog je upucao programer Nebojša

Doktori treba da vide da li je u ovom trenutku potrebna neka dodatna operacija

  • 4

Marko Filipović kog je upucao programer Nebojša Stojiljković, koji je u ponedeljak počinio krvavi pir u bivšoj firmi u Ruzveltovoj ulici, van je životne opasnosti, objavila je na Fejsbuku njegova sestra Ana.

Ispred kuće u Vranju u kojoj je odrastao programer ubica: Nebojša je bio genije u školi, ređao desetke na fakultetu, viđao se redovno samo sa jednom osobom (FOTO)

Ona se zahvalila svima koji brinu o Markovom stanju.

- Dragi naši, još jednom hvala svima na podršci. Marko se dobro oseća, koliko je to u ovim okolnostima moguće, na intenzivnoj je nezi i dalje, stabilan. Doktori treba da vide da li je u ovom trenutku potrebna neka dodatna intervencija - operacija, a to će se verovatno znati kasnije. Dobro je - napisala je njegova sestra Ana.

Nebojša je Marku naneo dve prostrelne rane, jednu u rame, drugu u stomak.

Pored Marka, povređen je i njihov kolega Igor R. koji je pokušao da se spasi skokom kroz prozor, pa dobio povrede kičme i polomio oba skočna zgloba.

Pomahnitali Nebojša koji je u ponedeljak uleteo u firmu i zapucao na kolege, a zatim u svom stanu pokušao da izvrši samoubistvo, podlegao je u utorak povredama koje je sam sebi naneo.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miško

    14. mart 2018 | 12:50

    Marko je primio dva metka, jedan je prošao kroz pluća, dok se drugi zadržao u šaci. Mahinalno je podigao ruku i sprečio da ga metak pogodi u glavu. U pitanju je ljudina od 205 cm i mnogo kg.

  • @ KiKi

    14. mart 2018 | 13:18

    Želim mu brz oporavak bez posledica

  • Nena

    14. mart 2018 | 14:10

    Jadno sta se desava a mi smi dotakli dno i jos cemo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA