Od prvog Nebojšinog rafala stradao je direktor Branko, sa kojim je ubica imao sukob: Ranjeni radnici kao i napadač i dalje u kritičnom stanju

Po svemu sudeći, je neki sukob sa njim uticao na ubicu da baš u njega ispali prvi rafal

  • 6

Jedan mrtav i troje ranjenih, epilog je drame koja se danas prepodne događala u firmi "Privredni savetnik za informacione tehnologije" u Ruzveltovoj 55, u neposrednoj blizini Novog groblja.

Ovo je mladić kog je ubio programer u Ruzveltovoj: Nesrećni Branko upucan u glavu, preminuo na licu mesta (FOTO)

Mnogobrojni policajci su nekoliko sati obavljali uviđaj, ali i razgovarali sa zaposlenima u ovoj firmi koji su se zatekli u objektu u trenutku pucnjave, piše Blic.

Kako nezvanično saznajemo, ubijeni Branko K. je bio jedan od direktora i, po svemu sudeći je neki sukob sa njim uticao na ubicu da baš u njega ispali prvi rafal.

Foto: Facebook/Branko Kanjevac

- Devojka koja radi u firmi i koja mi je ispričala šta se sve unutra dešavalo, rekla mi je da je ubijeni bio njihov direktor - rekao je Dragoljub Lučić, koji radi u jednom od susednih lokala.

Po jednoj verziji ubica je dobio otkaz krajem prošle nedelje, po drugoj on je sam otišao nakon sukoba sa bivšim kolegama oko jednog projekta. Nešto posle 13 časova u zgradu je uvedena i uplakana žena, kako nezvanično saznajemo, majka tragično nastradalog Branka K. kojem je ubica Nebojša S. (30) pucao direktno u glavu.

Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

Nepun sat kasnije, izneto je telo ubijenog, a policijske snage su polako počele da napuštaju mesto zločina.

Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

U Urgentnom centru, na odeljenju intenzivne nege su dve osobe, dok je treća takođe na intenzivnoj nezi, ali na ortopedskom prijemu, rečeno je Tanjugu iz Urgentnog centra. Stanje sva tri pacijenta je ozbiljno i teško. Nisu, međutim, mogli da preciziraju u kakvom stanju je napadač.

U TEŠKOM STANJU

Jedan od dvojice ranjenih radnika je preminuo od zadobijenih povreda u Urgentnom centru, dok se napadač i druge dve žrtve pucnjave i dalje nalaze u teškom stanju.

Kako je rečeno iz MUP-a, napadač je nakon pucnjave pobegao i pronađen je sa teškim telesnim povredama u svom stanu na Zvezdari u koji je policija stigla zbog prijave da je izbio požar.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ankonis

    13. mart 2018 | 11:29

    današnji direktori su goniči robova, hoće dušu da uzmu radniku, da ga mobinguju i maltretiraju, ponižavaju. Čoveka cede kao limun a neće ništa da mu plate. NIje niššta čudno to što se desilo, kada muževi mogu žene da ubijaju, decu rođenu da siluju, ni ovakvi događaji ništa nisu čudni i biće ih sve više. Vi koji administrirate ove komentare, svojom cenzurom doprinosite da se o negativnim pojavama ne govori na pravi način već objavljujete samo ono što ide iz ličnog sećanja komentatora, a ne i komentare koji bi malo osvestili narod i doprineli boljitku.

  • draleRS

    13. mart 2018 | 09:17

    od prvog rafala,pa imao je pistolj a nije bio automatski,ispalio je 5 metaka,kakav sad rafal?

  • Olsmobil

    13. mart 2018 | 02:23

    Na žalost, biće toga još.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA