Razbio je prozor na automobilu, polio tečnošću, pa zapalio: Nišlija se osvetio šefici jer mu je promenila smenu?!

On je najpre negirao bilo kakvu vezu sa događajem

  • 9

Niška policija podnela je krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv muškarca (31) iz okoline Merošine jer koji je osumnjičen da je u petak, 16. marta oko 1.40 sati zapalio auto Nišlijki staroj 32 godine.

U Niškoj Banji zapaljen policijski automobil: Uzrok se i dalje utvrđuje

- On se sumnjiči da je svojim vozilom "pežo 307“ došao do stana oštećene u Ulici Filipa Filipovića, razbio je prozor na njenom autu "seat ibica“, polio sedište zapaljivom tečnošću, a zatim ga zapalio. Automobil je potpuno izgoreo, a počinilac je pobegao - kažu naši sagovornici iz istrage.

Zahvaljujući intenzivnom policijskom radu, samo nekoliko sati kasnije napadač je identifikovan.

- On je najpre negirao bilo kakvu vezu sa ovim događajem, ali kada su mu predočene moguće posledice, priznao je da je on podmetnuo požar – rekli su naši izvori.

Kako saznajemo, motiv napada su poremećeni odnosi između mladića i žene koja mu je šefica u jednoj poznatoj inostranoj firmi koja posluje u Nišu.

Foto-ilustracija: Tanjug/Jaroslav Pap

- On je duže vreme dolazio u sukob sa nadređenom, usled čega mu je ona promenila smenu. Mladić je ovo shvatio kao još jedan atak na njega i odlučio je da joj se osveti – izjavio je naš sagovornik iz istrage.

O ovom događaju obavešteno je Osnovno javno tužilaštvo koje je paljevinu okvalifikovalo kao oštećenje i uništenje tuđe stvari.

Krivični zakonik predviđa da se ovo delo goni po privatnoj tužbi, a propisana kazna može biti novčana ili maksimalno pet godina zatvora.

Daljinac

(D. K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tekija

    17. mart 2018 | 14:22

    Obucite menadzere i sefove da se prema ljudima odnose ljudski a ne kao prema zivotinjama,i nece biti problema.Ovako ako im date samo bič u ruku....

  • Dana

    17. mart 2018 | 15:34

    Imala sam mnogo problema u zivotu.Najgore mi je sto sam tablete za smirenje pocela da pijem posle 33 god.radnog staza zbog sefa,idiota koji se nad nama izivljava.Sebe smatram dobrim radnikom ,ali nisam ulizica,medjutim samo takvi dobro prolaze

  • Srbiša

    17. mart 2018 | 14:55

    Ovo je original ono što rade i meni i svima što ih maltretiraju. Prvi ponižavanjem i izživljavanjem provociraju čoveka da se brani a onda kada nešto kaže protumači se to kao konflikt pa se takva reakcija koristi kao opravdanje da se mobingovani radnik premešta po smenama i radnim mestima dok ne izludi. Dobro što je i on nije ubio

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA