Udarao ženu metalnim šipkom, ukrao joj 200 dinara, pa pobegao: Uhvaćen razbojnik iz Novog Kneževca

Nesretna žena je pretrpela ozbiljne povrede

  • 10

N. Č. (21) iz Novog Kneževca, koji je pre nekoliko dana napao stariju ženu, naneo joj teške telesne povrede, uhapšen je danas.

Četiri muškarca upala u kuću muškarca (52), pa ga tukli dok nije izdahnuo. Trojicu su našli, jedan je još u bekstvu

Kako Telegraf .rs saznaje, nesretna žena je pretrpele ozbiljne povrede, razbojnik ju je udarao metalnim predmetom da bi na kraju iz novčanika uzeo samo 200 koliko je žena imala i pobegao.

Nesretna žena je zadobila povrede u predelu lica i van životne opasnosti je.

Kako navode iz PU u Novom Kneževcu, sumnja se da je razbojnik 14. marta ove godine, fizički napao oštećenu u dvorištu njene kuće i naneo joj teške povrede. Potom je, kako se sumnja, iz njenog novčanika uzeo novac, nanevši joj teške povrede i sa “plenom” je potom pobegao.

Osumnjičenom je, po nalogu tužioca, određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti sproveden nadležnom tužilaštvu.

Daljinac

(D. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    20. mart 2018 | 18:38

    Dodjose neka cudna i teska vremena,teska jer milosti nema,lopovi bivaju zasticeni,ubice nose nanogice i sede u vilama svojim ,prodase veru za drogu,cuvari mira reda ,mozda cuvari nereda,dobar dan kazati nekom to ti je kao da mu opsujes mater,dokle ce to biti to sami Bog zna !

  • Fruštuk

    20. mart 2018 | 20:15

    Prvo da čestitam policiji i bia na hapšenje 2 narko dilera iz naseg mesta koji su zatrovali našu decu narkoticima koje donose od izvesnog Milana iz Novog Sada i od te zavisnosti i trazenja para za kupovinu droge dolazi do ovog...Velika podrska vlastima u suzbijanju ove bagre koja od pre 4 godine ovde truje našu decu

  • Ja

    20. mart 2018 | 19:38

    Biće toga još,normalni odlaze nemaju od čega da žive ni gde da rade,ovakvi će dobiti stimulaciju da se razmnožavaju i eto za petnaest godina hiljade razbojnika.Ne treba stimulacija za razmnožavanje nego uslovi da se pošteno zaradi,i da majke dostojno žive i odgajaju potomstvo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA