Ucenjivač fudbalera na slobodi: Nemanja Marković pušten iz pritvora, braniće se sa slobode

Kako je Ristić dao izjavu pred Drugim osnovnim javnim tužilaštvom koje vodi istragu, nema više osnova i za Markovićevo zadržavanje u pritvoru

  • 0

Nemanja Marković (25), koji se tereti da je ucenjivao nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde Mihajla Ristića, pušten je iz pritvora iz Centralnog zatvora u Beogradu. On će se ubuduće braniti sa slobode, jer više nema potrebe za njegovo zadržavanje iza rešetaka.

Nemanja Marković tvrdio da nije ucenjivao fudbalera: U pitanju je foto-montaža i sve mi je namešteno

Ovo je za Novosti potvrđeno u nadležnom tužilaštvu, gde je rečeno da je Markoviću pritvor bio određen kako ne bi, boravkom na slobodi, eventualno uticao na oštećenog fudbalera.

Kako je Ristić dao izjavu pred Drugim osnovnim javnim tužilaštvom koje vodi istragu, nema više osnova i za Markovićevo zadržavanje u pritvoru.

Policija je uhapsila Markovića zbog sumnje da je ucenjivao fudbalera tražeći da mu isplati 5.000 evra i preteći da će u suprotnom u javnosti objaviti njegove kompromitujuće fotografije.

Daljinac

(Telegraf.rs/Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA