• 3

Carinici pitali Rumuna da li ima nešto da prijavi, odgovorio je - brašno. Ali, onda su pronašli skrivenu čudnu kocku iza kasete (FOTO)

Na pitanje da li ima nešto da prijavi za carinsku kontrolu, rekao je da nema ništa, te da je kupio samo nekoliko kilograma brašna i više sadnica

  • 3

Carinici su u saradnji sa graničnom policijom 25. marta 2018. godine, na izlazu graničnog prelaza Jaša Tomić ka Rumuniji, zaplenili preko 2 kilograma marihuane koju je putnik krio u fabričkim šupljinama automobila.

U Poštu je stigla pošiljka adresirana na Katar: Carinik je rutinski otvorio paket i shvatio da je unutra 9 antikviteta starih dva veka!

Foto: carina.rs

Prekršaj je otkriven kada je na red za kontrolu stigao "pežo karavan" rumunskih registarskih oznaka koji je vozio državljanin Rumunije. Vozač se, kako je naveo, vraćao sa zrenjaninske pijace u Temišvar, gde živi.

Foto: carina.rs

Na pitanje da li ima nešto da prijavi za carinsku kontrolu, rekao je da nema ništa, te da je kupio samo nekoliko kilograma brašna i više sadnica.

Međutim, kada su carinici iza kasete ispred suvozačevog sedišta pronašli paket kockastog oblika oblepljen širokom samolepljivom trakom i upitali šta je unutra, usledio je neočekivani odgovor - da se u paketu nalazi marihuana.

Foto: carina.rs

Nakon detaljnog pregleda u automobilu je pronađeno još četiri paketa sa drogom, pri čemu su dva paketa bila sakrivena iza instrument-table, a još dva u naslonima zadnjih sedišta.

Tom prilikom zaplenjeno je pet paketa u kojima se ukupno nalazilo 2.073 grama marihuane za koju je putnik tvrdio da je nabavio na pijaci u Zrenjaninu.

Foto: carina.rs

Daljinac

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Isko

    U mojoj ulici ima 5 dilera. Svi su već bili u bajboku, a neki su sada. Ulica ima 50 kućnih brojeva. To vam je statistika za Zrenjanin. Kako nekog uhapse, sledeći preuzima posao.

  • Kunta Kinte

    A pojacanje?

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima