≫ 

Teške suze Teodore Krsmanović dok nam priča o poslednjem susretu sa sestrom: Jelena je bila slomljena, postala je rob kuće Marjanovića (VIDEO)

- Govorila je: "Ej, ne mogu više da izdržim, meni je jako teško". Ali, kada je pitam ali šta, koga, uvek bi odgovarala: "Ma videćeš kad se budeš udala - priča Jelenina sestra od strica

  • 7

- Jelenu sam poslednji put videla dva meseca pre ubistva. Za Janin rođendan, 5. februara. Bila je jako loše. Veoma tužna i slomljena, nije joj bilo do života. U svemu je bila sama. Brinula je o bolesnoj majci, o Jani i o svemu u kući Marjanovića. Postala je rob te kuće. Kada sam joj rekla da mora da im kaže da joj pomognu govorila bi: "Tako je to kad se udaš".

I dalje verujem da Jelena nije ubijena 2. aprila, ova slika majice je neoboriv dokaz: Forenzičar Nenad Šipka o detaljima istrage ubistva Jelene Marjanović (VIDEO)

Sa suzama u očima i drhtavim glasom, ovako za Telegraf.rs Teodora Krsmanović prepričava poslednji susret sa sestrom od strica Jelenom Marjanović, pevačicom koja je ubijena pre tačno dve godine.

Teodora se prvi put pojavljuje u javnosti kada su počele da kolaju priče kako je Jelena imala ljubavnika. Od tada do danas se hrabro bori da se sazna istinu o ubistvu njene sestre bez da prstom upire u bilo koga.

Foto: Marko Jovanović

Za Telegraf.rs kaže da je njena sestra volela samo svog supruga Zorana Marjanovića, koji je u pritvoru od 15. septembra, kao i da je Jelena poslednja osoba na svetu za koju bi mogla da kaže da ima još nekog muškarca, pa i samo da se dopisuje sa nekim.

- Jelena mi je sestra od rođenog strica, ali kao da smo bile rođene sestre. Bile smo jako vezane. Pogotovo posle smrti moga oca bile smo jako vezane. Svakodnevno smo se čule a raspuste sam provodila kod nje. Od svoje osme godine svaki letnji i zimski raspust sam provodila kod nje. I dok se nije udala za Zorana, mi smo često išle zajedno kod Marjanovića, tako da poznajem i njih koliko i svoju sestru - priča Teodora.

Za Jelenu kaže da je bila jako emotivna osoba i najbolja majka. Ističe da će Jelenu pamtiti po njenom osmehu, a da se najčešće seti upravo tog poslednjeg susreta i zagrljaja na rastanku.

Foto: A. Nalbantjan
  • Kada se se pojavila u medijima, pojavila se i priča Zoranove odbrane da ste Jelena i ti bile u svađi? Kada ste se poslednji put videle i čule i da li je to što tvrde Zoranovi advokati istina?

- Videle smo se u februaru mesecu kada je Jani bio rođendan 5. februara. To je bilo dva meseca pre ubustva. Bila je jako loše. Bila je veoma tužna, slomljena, nije joj bilo do života zato što joj je majka bila bolesna a ona je bila nekako u svemu sama.

Printskrin: Youtube/Jelena Jeca Krsmanovic
  • Da li ti je ona rekla da je majka razlog ili si sama zaključila?

- Pretpostavila sam jer je svaki dan bila jurnjava oko nje. Svaki dan je spremala hranu, nosila joj u bolnicu, pa išla u vrtić po Janu, pa kući. Nju je to jako ubijalo. Činilo mi se kao da nije imala podršku ukućana kroz to što prolazi. Primetila sam kako se ukućani ponašaju prema njoj. T0 mi je bilo jako krivo s obzirom na to da znaju da je izgubila oca, pa strica, mog oca, koji joj bio kao otac, i da joj je majka, koja joj je sve što ima na ovom svetu pored Jane i Zorana, bolesna. Videla sam kako ona reaguje na sve te ... Pa nisu to bile ni prozivke, nego je bio pritisak na nju. Osećala je i ona da je postajala rob te kuće. 

- Tada sam joj rekla da ne može to da radi, da ona ima dete, da treba da im kaže da imaju razumevanja za nju, da joj je mama bolesna. Rekla bi mi: "Videćeš kada se budeš udala, u braku je tako. Ne moraš da me razumeš sad, razumećeš me vremenom". Čak me je i molila posle Janinog rođendana da ostanem dve nedelje. Imala sam utisak da joj je lakše kada sam ja tu ali nije htela nikad konrektno da mi kaže "imam taj i taj problem, trebaš mi". Uvek je to bilo indirektno: "Ostani, Jana tebe voli." Ostala sam još nedelju dana i tada sam se stvarno razočarala. Bilo mi je jako teško kada sam sve to videla. Otišla sam kući i bila sam jako ljuta na nju. Ali, to nije bila svađa kao što je odbrana rekla. Mi smo nastavile da se čujemo preko Vibera.

Foto: Marko Jovanović
  • Da li je Jelena znala da se požali?

- Paa, znala je. Pogotovo u poslednje vreme kada je i moj otac umro pa izgubila i tu zaštitu. Znala je i to jako često ali nije nikada govorila šta je konkretno muči. Uvek je to bilo: "Ej, ne mogu više da izdržim, meni je jako teško". Ali, kada je pitam ali šta, koga, uvek bi odgovarala: "Ma videćeš kad se budeš udala".

Foto: Telegraf
  • Kada si poslednji put videla Janu?

- Nisam jako dugo. Poslednji put sam je videla u oktobru prošle godine na godišnjicu smrti Jelenine mame.  Teško mi je zbog toga jer smo bile bliske. Jana je bukvalno odrasla sa mnom. Ja sam se i čuvala kod Jelenine mame kad je ona imala nastupe. Mi, porodica Krsmanović smo se čak par puta obratili i Centru za socijalni rad da nam omoguće viđenje sa Janom. Nismo dobili nikakav odgovor pa smo im poslali imejl. Još čekamo odgovor na to. Krivo mi je zbog toga. Osećamo se kao da smo mi nešto uradili, kao da smo mi krivi za sve što se desilo. Naravno da mi imamo ista prava na Janu kao Marjanovići. Nismo se ni čule sa njom, o njoj znam toliko koliko čujem od prijatelja koji žive u blizini kuće Jelenine mame. 

Foto: Facebook/zoran.marjanovic.731

Teodora je na svom Fejsbuk profilu na dan kada je Jelena nestala okačila fotografiju svoje tragično preminule sestre i njene ćerkice Jane uz potresnu poruku:

Foto: Facebook

NAPOMENA: Kakav je Zoran bio prema Jeleni, da li joj je pomagao u kućnim poslovima, da li je i Teodora svojim ušima čula da je joj je govorio da je debela i da treba da smrša... Koje je pitanje nakon Jelenine smrti stalno postavljala njena majka, ko je mogao Teodori da šalje poruke u ponoć sa Jeleninog Fejsbuk profila... Odgovor na ova i druga pitanja saznaćete u VIDEU na početku teksta.

Jedan od dokaza u ovom slučaju može biti i automobil koji su Marjanovići posedovali u vreme Jeleninog ubistva VIDEO:

Daljinac

(Lj. Račić / lj.racic@telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jovan

    2. april 2018 | 12:27

    Dakle ovo zaista nema smisla.Devojka se ovako promovise. Pa morala je da prizna u Tuzilastvu da se sa Jelenom pisvadjala dva meseca pre Jeleninog ubistva jer je postojao svedok te svadje i da Jelena da njom nije htela da razgovara posle te svadje i zbog toga nije dobila status ostecene. Osim toga gde je bila ta Teodora dok je sirota Jelenina majka bila ziva. Lako je sada pricati ovo i ono kad je Jelenina majka umrla a koliko smo videli dok je majka jos bila ziva pisalo je da ona, majka, nije imala kontakte sa porodicom Krsmanovic. Jelenina majka je bila njihova snaja i nije bila u dobrim odnosima sa Krsmanovicima. Ovakvi njeni intervjui prelaze svaku granicu. Ostavi ljude na miru,ostavi policiju i tuzioce na miru da rade svoj posao. Dosta vise tog njenog slikanja u novinama tako nasminkane.

  • Ana

    2. april 2018 | 13:39

    Djevojko pozabavi se sama sa sobom 2 meseca niste imale kontakt sta sad hoces

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA