≫ 

Žarko (55) je pucao nevenčanoj ženi pravo u srce, ranio njenu majku i sestru, pa sebi presudio: Detalji zločina u Ostružnici (FOTO)

Žarko i Gordana živeli su tri godine u stanu u kom su okončali živote

  • 1

Žarko Mišković (55) ubio je svoju nevenčanu suprugu Gordanu Vlasković (55) u petak 14. aprila u Ulici Ljube Rankovića 42 u Ostružnici, a lakše je povredio majku i sestru nesrećne žene. Nakon toga izvršio je samoubistvo.

Oni su dugo bili u vezi, ali je u poslednje vreme on počeo da je bije i maltretira, a kad je Gordana saznala da je Žarko navodno vara odlučila je da ne želi više da živi sa njim, pa se pretpostavlja da je to bio motiv zločina.

- Ne znam šta je bilo! Uleteo je odjednom u kuću i pucao Gordani u srce - kratko je ispričala za beogradske medije Gordanina sestra.

Žarko i Gordana su do pre deset dana živeli zajedno u stanu u kom se dogodila tragedija.

- Zbog čestih svađa, Gordana je njega rešila da ostavi i on se iselio pre deset dana. Međutim, sinoć se vratio u stan. On i Gordana su se žestoko posvađali i tada su u sobu uletele njena majka i sestra koje su pokušale da spreče tragediju - priča izvor.

U tom trenutku Žarko je izvadio pištolj i počeo da rešeta po sobi.

Muškarac (55) ubio nevenčanu suprugu, pa izvršio samoubistvo: Nezapamćena tragedija u Ostružnici

- Samo igrom slučaja metak je promašio i majku i sestru, ali je Mišković nastavio da puca i pogodio svoju nevenčanu suprugu. Kad je video šta je uradio, pucao je u sebe i ubio se - navodi sagovornik.

KOMŠIJE

Komšije su ispričale da su saznale da se nešto dešava tek kad je stigla Hitna pomoć i policija.

- Izašle su majka i sestra koje tu nikad ranije ni nismo videli. Sestra je izgledala kao da ima neke povrede, a majka je samo tiho rekla "pucao je tri puta, tri metka je ispalio na nas". Međutim ništa se nije čulo - priča očevidac koji se zadesio na licu mesta.

Žarko i Gordana živeli su tri godine u stanu u kom su okončali živote.

Komšije su zaključile da se zločinac iselio kad su primetili da njegov auto više nije parkiran ispred kuće.

- Videli smo da se sinoć vratio ali nismo ni slutili da će doći do tragedije. Bože, ubi ženu bez ikakvog razloga, kuda ide ovaj svet - u neverici su komšije.

KOLEGE 

Gordana i Žarko zajedno su radili u istoj firmi. Kolege su rekle da sa njom nisu imali problema dok o njemu nemaju lepo mišljenje.

- Žarko je bio jako problematičan i niko od kolega s kojima je radio zapravo nije razgovarao sa njim. Bio je napadan, sklon nasilju. Baš je pravio probleme - kažu kolege.

Gordana se samo sat pre smrti čula sa prijateljicom.

- Čule smo se nešto oko posla, ali je sve bilo u redu. Nije zvučala ništa drugačije nego inače. Gordana je pričala da se ona i njen suprug jesu svađali - kaže prijateljica.

Nesrećna žena se nikad nije žalila da ju je nevenčani suprug fizički napadao, a kako stanari navode Žarko se odselio još pre mesec dana.

- Našao je drugu ženu, ali nam onda nije jasno što se vraćao - pričaju stanari.

VIDEO: MUP: Pucnjava u firmi, jedan mrtav, drugi skočio kroz prozor

Daljinac

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran Veteran

    15. april 2018 | 09:10

    Nije je preboleo, a već našao drugu, pa kad si našao drugu zašto ubijas bivšu, kakav Pajser, i na kraju kao poslednji dripac ispali sebi u čelo, pa idi u zatvor mangupe, nego nije izdržao ubistvo a ovamo se praviš baja, ima danas tih novokonpovanih mangupa puno,to su mangupi na baterije...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA