≫ 

Užas u Sremskoj Kamenici nema kraja! Otac monstrum je ćerku (10) i silovao, a sina (12) terao na oralni seks

Kad god bi mu se ukazala prilika otac monstrum je primoravao i sina da ga oralno zadovoljava. I njemu je, kao i ćerki, pretio da će ga brutalno pretući ako nekome otkrije šta se dešava

  • 30

Jovica Š. (46) uhapšen je pre nekoliko dana zbog sumnje da je napastvovao i silovao ćerku (10) u iznajmljenom stanu u kom su živeli u Sremskoj Kamenici. Međutim, ubrzo nakon saslušanja policija je otkrila da je otac monstrum obljubio i svog dvanaestogodišnjeg sina!

Da li postoji dovoljna kazna za oca iz Sremske Kamenice koji je terao ćerku (10) na oralni seks?

Nezvanično, kad god bi mu se ukazala prilika otac monstrum je primoravao i sina da ga oralno zadovoljava. I njemu je, kao i ćerki, pretio da će ga brutalno pretući ako nekome otkrije šta se dešava iza zatvorenih vrata njihovog stana.

U novosadskom Višem javnom tužilaštvu kažu da je protiv osumnjičenog pokrenut postupak zbog krivičnog dela obljube na štetu dvoje dece i određen mu je pritvor do 30 dana zbog bojazni da može uticati na svedoke i zbog uznemirenja javnosti.

Starija sestra napastvovane dece posumnjala je da se nešto strašno dešava/Foto: Pixabay

Jovica Š. je osumnjičen da je tokom dužeg vremenskog perioda pod pretnjom batinama terao decu na protivprirodni blud. Monstrum inače ima osmoro dece piše Blic.

- U predistražnom postupku utvrđeno je da je Jovica Š. sa bivšom suprugom imao osmoro dece. Dvoje dece koja su zlostavljana pripala su njemu, dvoje dece ostalo je kod bivše supruge, a četvoro dece nalazi se u hraniteljskim porodicama. Prema preliminarnim rezultatima istrage, druga deca nisu bila zlostavljana – priča za "Blic" izvor koji je upoznat sa ovim slučajem.

Zlostavljana deca trenutno se nalaze u Sigurnoj dečijoj kući, a protiv njihove majke N. M. (39) novosadsko Osnovno javno tužilaštvo podnelo je krivičnu prijavu zbog zapuštanja i zanemarivanja dece, ali joj nije određen i pritvor.

- Oni se terete da nisu vodili računa o higijeni svoje dece, nisu im redovno davali hranu i nisu zadovoljavali osnovne potrebe mališana. Zbog toga je podneta krivična prijava - navode nadležni.

Jovica Š. je osumnjičen da je tokom dužeg vremenskog perioda pod pretnjom batinama terao decu na protivprirodni blud/Foto: Pixabay

Slučaj prijavila starija ćerka

U Centru za socijalni rad nisu želeli da komentarišu ovaj slučaj u želji da zaštite decu, a kako nezvanično saznajemo službenici te institucije došli su do šokantnih podataka o zlostavljanju nakon što je slučaj policiji prijavila starija ćerka.

- Starija sestra napastvovane dece posumnjala je da se nešto strašno dešava, pa je policiji prijavila da joj otac maltretira sestru i brata koji su živeli sa njim. Policija je po službenoj dužnosti obavestila Centar za socijalni rad čiji su stručnjaci nakon razgovora sa žrtvama odmah ih sklonili u Sigurnu dečiju kuću gde im je pružena neophodna pomoć – priča izvor upoznat sa detaljima ovog monstruoznog incidenta.

Preliminarni rezultati pokazali su da je Jovica Š. silovao ćerku, a sina terao da ga oralno zadovoljava/Foto: Pixabay

Istragom će biti utvrđeno više činjenica, a rezultati će pokazati da li je Jovica Š. zaista i silovao ćerku kako pišu pojedini mediji ili ju je kao i sina terao da ga oralno zadovoljava.

Šokirani stanovnici Svetosavske ulice gde je Jovica Š. živeo sa decom kažu da ih nisu poznavali, te da znaju samo da se u njihov komšiluk pre oko godinu dana doselio "jedan čovek sa dvoje dece."

Vlasnici kuće koji su Jovici Š. iznajmili stan nisu bili dostupni za komentar, a za bilo kakav razgovor nisu bili raspoloženi niti komšije koje i dalje ne mogu da poveruju da se takav monstruozni čin desio u njihovoj neposrednoj blizini.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • емоције

    17. april 2018 | 00:20

    Каква год казна њему је свеједно...жалосно је што је децу осакатио за цео живот 🙁

  • Neko

    16. april 2018 | 23:57

    Ovo treba kao na Bliskom Istoku, zavezemo za stub pa ga kamenujemo

  • LB

    17. april 2018 | 00:11

    888 godina teške robije ili električna stolica

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA