≫ 

Šokantna izjava oca koji je sina i ćerku terao na oralni seks: Kratko rekao "volim svoju decu najviše na svetu", pa zanemeo!

Za obljubu deteta zaprećena je kazna od pet do 12 godina zatvora

  • 8

J.Š. iz Sremske Kamenice koji je uhapšen zbog sumnje da je dve godine seksualno zlostavljao ćerku (10) i sina (12) i primoravao ih da ga oralno zadovoljavaju, branio se u subotu ćutanjem na saslušanju u tužilaštvu!

Da li postoji dovoljna kazna za oca iz Sremske Kamenice koji je terao ćerku (10) i sina (12) na oralni seks?

J.Š. je samo kratko rekao da svoju decu voli najviše na svetu! U petak je bio veoma iznenađen kad je uhapšen zbog sumnje da je u poslednje dve godine terao sopstvenu decu da ga oralno zadovoljavaju.

Za obljubu deteta zaprećena je kazna od pet do 12 godina zatvora/Foto: Pixabay

- Prilikom hapšenja je poricao da je zlostavljao decu. Govorio je nerazumljivo, mrmljao je da mu je namestio neko ko ga mnogo mrzi. Međutim, kad je doveden u Više javno tužilaštvo u Novi Sad sudiji je dao samo osnovne podatke o sebi. Odgovarao je samo na opšta pitanja, a onda je u jednom trenutku rekao da najviše na svetu voli svoju decu. Ipak, o optužbama nije pričao, odlučio je da se brani ćutanjem, na šta ima pravo – kaže izvor iz istrage.

Tužilaštvo je okarakterisalo ovo krivično delo kao obljubu maloletnog lica. Određen mu je pritvor do 30 dana zbog bojazni da bi na slobodi mogao uticati na svedoke, ponoviti krivično delo i zbog uznemiravanja javnosti.

Stravično delo izašlo je na videlo kad se nesrećna devojčica požalila starijoj sestri/Foto: Pixabay

DEVOJČICA NIJE SILOVANA

Zoran Jakovljević, portparol tužilaštva, naveo je da prilikom lekarskog pregleda devojčice nije bilo povreda koje bi ukazivale na silovanje.

- Međutim, postoji osnovana sumnja da je bilo krivičnog dela obljube i da je to delo učinio i na štetu sina – izjavio je Jakovljević.

Za obljubu deteta zaprećena je kazna od pet do 12 godina zatvora.

Stravično delo izašlo je na videlo kad se nesrećna devojčica požalila starijoj sestri, koja živi sa njegovom bivšom suprugom u Novom Sadu. Starija sestra je to prijavila majci, koja je obavestila policiju.

J.Š. ima ukupno osmoro dece, od kojih je posle razvoda od supruge njih dvoje ostalo sa njim, dvoje sa majkom, a četvoro u hraniteljskim porodicama.

Protiv oba roditelja podnete su krivične prijave zbog zanemarivanja i zapuštanja dece jer su i ovo četvoro koji su bili s njima živeli u lošim higijenskim uslovima, a čak nisu imali ni redovnu ishranu.

Daljinac

(Telegraf.rs/Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dusanka iz inđije

    18. april 2018 | 05:36

    Neznam šta tu reći i kakvu kaznu od redititittn kad roditelji tako uradi koji ga stvorijo i gajio od kile mesa ja samo da postoji takva kazna samo uza zid i metak u čelo šta drugo reći kad svoje dete šta bi sa tuđim radijo samo tako a ne da ga ranimo koliko ga osude i kad izađe opet napada drugu decu

  • Radmila

    18. april 2018 | 10:29

    Uzas,uzas,uzas!!!

  • Ko ovde ne poludi taj nije normalan

    18. april 2018 | 11:14

    Kaje se a sto ce da ostavi traume detetu to nikom nista sram te bilo....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA