≫ 

Horor u staračkom domu: Deka (77) ubijen zbog daljinskog upravljača u Jagodini!

Predrag S. tereti se za nanošenje teških telesnih povreda sa smrtnim ishodom

  • 6

Predrag S. (52) iz Jagodine uhapšen je zbog sumnje da je u staračkom domu daljinskim upravljačem za televizor ubio Životu K. (77) iz Paraćina. Tragediji je predhodila žučna rasprava između dva muškarca, a nesrećni čovek je umro od izliva krvi u mozak.

- Predrag S. i Života K. posvađali su se zbog daljinskog upravljača. Nisu mogli da se dogovore šta će da gledaju, pa su se sukobili. U jednom trenutku Predrag S. je zgrabio daljinski i udario Životu K. u glavu - priča izvor iz istrage.

Nesrećni čovek je pao kao pokošen, a odmah su reagovali zaposleni u staračkom domu, kao i ostali stanari koji su mu pritrčali u pomoć.

Mladić koji je zaklao babu kod Mladenovca bio je strah i trepet za celo selo: "Bilo je pitanje trenutka kada će se zlo desiti"

- On je kolima Hitne pomoći prevezen u bolnicu, ali je, nažalost, ubrzo po prijemu preminuo uprkos naporima lekara da ga spasu. Utvrđeno je da je od udarca zadobio moždani udar - kaže sagovornik.

Predrag S. tereti se za nanošenje teških telesnih povreda sa smrtnim ishodom.

Ubijen zbog daljinskog upravljača Foto-ilustracija: Profimedia/Sciencephoto RM

- On će nakon policijskog zadržavanja od 48 časova uz krivičnu prijavu biti priveden na saslušanje u Više tužilaštvo u Jagodini, a sudija za prethodni   postupak Višeg suda u Jagodini oderdio mu je pritvor do 30 dana. Daljom istragom biće utvrđene sve okolnosti u vezi sa ovim slučajem - priča izvor iz istrage.

VIDEO: MUP: Pucnjava u firmi, jedan mrtav, drugi skočio kroz prozor

Daljinac

(Telegraf.rs/Srpski telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Лицемер

    23. april 2018 | 09:00

    Шта овај са 52 године живота ради у старачком дому?

  • Johnny Repp

    23. april 2018 | 08:55

    Da li je moguće da čovek od 52 godine bude u staračkom domu kao stanar ili je ubica medicinsko osoblje ?

  • Vanja

    23. april 2018 | 10:17

    Zasto ne pise ko je ovaj covek od 52 godine koji je ubio ovog starog coveka i otkud on u domu za stare. Da li je on zaposlen u tom domu i da li je zdravstveni radnik.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA