≫ 

Vojni forenzičari ne veruju da se Bojana ubila: Pre sahrane rađena nova obdukcija

Oni se nisu slagali sa inspektorom iz Bogatića

  • 48

Pripadnica Vojske Srbije Bojana Milanović (24) ubila se u ponedeljak na Dan Vojske Srbije u porodičnoj kući u selu Dublje kod Bogatića, a njena majka Snežana je izjavila da je rađena ponovna obdukcija!

Sahranjena Bojana (24) koja se trudna ubila nekoliko dana pre svadbe: Majka htela da uđe u raku, beli kovčeg nosili vojnici (FOTO)

- Rađena je ponovna obdukcija, pošto se vojni forenzičari nisu slagali sa inspektorom iz Bogatića - izjavila je Snežana za portal Srbija Danas.

Više od stotinu ljudi ispratilo je Bojanu na večni počinak/ Foto: Telegraf

Ona je navodno čula za više nelogičnosti vezanih za verziju o samoubistvu od strane vojnog forenzičara.

Bojana je radila kao bolničarka u bolnici u Sremskoj Mitrovici pre nego što je otišla na trudničko odsustvo. Bila je u četvrtom mesecu trudnoće i nekoliko dana je delilo od izgovaranja sudbonosnog "da".

Bojana je danas sahranjena na groblju u Sremskoj Mitrovici.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • N.N.

    25. april 2018 | 21:00

    Novi slučaj Marjanović. Ohrabreni time da očito postoje savršeni zločini, sve češće ubijaju tuđu decu (snahe) kada im nešto kod njih smeta. Neverovatno je da niko od ukućana nije ušao u sobu da vidi šta se desilo kada se čuo pucanj!!?? Neverovatno da je verenik nije pozvao, napisao SMS od večeri 19h (odlaska na posao), do povratka sa posla oko 9h (posle 14h). Užas!!!

  • Ortiz

    25. april 2018 | 19:02

    Vecini je bilo sve sumnjivo.Taj koji je radio obdukciju slobodno otkaz.Nije za taj posao.

  • Urke

    25. april 2018 | 22:59

    Prvo i osnovno se radi parafinska rukavica,odnosno prisustvo barutnih cestica na ruci i odeci onog ko je povukao obarac,ukratko...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA