≫ 

Sestra vojne bolničarke Bojane ostavila oproštajne stihove na Fejsbuku: To nije istina što kažu, da na večnu otišla si stražu

- Ja to sanjam. Daj probudite me. Ti ne ideš tamo gde su mrtvi - glase stihovi, ispod kojih je ispisano Bojanino ime

  • 7

Bojana Milanović (24) vojna bolničarka, koja je izvršila samoubistvo u petom mesecu trudnoće u kući svog verenika u Dublju, ostavila je u suzama porodicu, rođake i prijatelje.

Sahranjena Bojana (24) koja se trudna ubila nekoliko dana pre svadbe: Majka htela da uđe u raku, beli kovčeg nosili vojnici (FOTO)

Njena sestra od strica na Fejsbuku je ostavila potresnu poruku u kojoj se oprašta od Bojane, ali i izražava sumnju u zvaničnu verziju događaja.

- Ne. To nije istina što kažu... to nas samo zavarati hoće, da na večnu otišla si stražu, u petome mesecu trudnoće. Da na sebe podigla si ruku. Ti to nikad učinila ne bi, to je neko napravio buku, onaj ko je naudio tebi. Trebali smo dočekati svate, ti anđele, boginjo u ženi, mesto toga, mesto sreće za te, svi su venci crno ispleteni.

- Ja to sanjam. Daj probudite me. Ti ne ideš tamo gde su mrtvi. Prolazno je ovo nevreme. Ne. Ti nisi, u nizu od žrtvi - glase stihovi, ispod kojih je ispisano Bojanino ime.

Ona je objavila i crno-bele fotografije sa sestrom.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • N N

    30. april 2018 | 22:45

    Navodno samoubistvo pod vrlo sumnjivim okolnostima oko cega bi nadlezni trebali prilicno da se pozabave . Bojana pocivaj u miru !

  • Sudija

    30. april 2018 | 23:35

    Kakvo samoubistvo. Neki ovdje su nenormalni.

  • Dana

    30. april 2018 | 22:29

    😧😧😧

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA