≫ 

Poznat identitet Crnogorca koji je upucan na Novom Beogradu: Ko je Gorgija Gorg Darmanović?

Upucani je crnogorski državljanin

  • 11

Crnogorski državljanin Gorgija Gorg Darmanović (58) upucan je danas pre podneva u Ulici Aleksinačkih rudara 5 na Novom Beogradu, u blizini Prvog osnovnog suda, saznaje Telegraf.rs.

On je, kako Telegraf saznaje, suvlasnik firme sa Bojanom Al Pinto Brkićem iz Foruma za međunarodne odnose.

Napadači ispred suda došli na skuteru i ispalili 4 hica. Čovek se srušio, a oni nestali u pravcu Zemuna. Proglašena akcija "Vihor" (PRVI SNIMCI SA LICA MESTA)

Spominjao se u aferi u Južnoj Africi i bio je agent njihove specijalne jedinice.

Ubistvo Darmanovića dovodi se u vezu sa organizovanim kriminalnim grupama koje se u Južnoafričkoj republici bave švercom i prodajom narkotika, nezvanično saznajemo.

Darmanović, koji ima crnogorska dokumenta, a inače je rođen u Johanezburgu, navodno je povezan sa narko klanovima iz ovog grada.

Ovo su prve nezvanične informacije, a svakako će policijska istraga utvrditi sve detalje pokušaja ubistva.

U blizini mesta pucnjave nalazi se dečiji park Foto: Telegraf

Podsetimo, njega je nepoznati napadač čekao u zasedi, ispalio u Darmanovića četiri hica, a onda sa drugim muškarcem, koji ga je čekao na skuteru, pobegao u pravcu Zemuna.

Kako Telegraf saznaje, upucani je crnogorski državljanin. Napadač je u njega ispalio četiri hitaca. On je kolima Hitne pomoći prevezen u zemunsku bolnici i dalje je živ.

Pucnjava se dogodila iza Prvog osnovnog suda, u neposrednoj blizini dečijeg igrališta i pijace.

Proglašena je policijska akcija "Vihor", te policija na mnogim lokacijama u Novom Beogradu i Zemunu zaustavlja sve sumnjive automobile i motocikle.

Pogledajte video sa lica mesta:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • CG

    6. maj 2018 | 15:12

    Sve su to pošteni crnogorci , zato je svaka druga vest upucan crnogorac ili crnogorac upucao. Još kad bi naša vlast bila makar malo pametna pa da zabrani crnogorske dođoše da se naseljavaju ovde bilo bi manje kriminala u Srbiji , ili makar nek počnu da im naplaćuju boravak ovde kao što oni nama naplaćuju , pa da imamo neke koristi od njih...

  • Saša

    6. maj 2018 | 17:30

    Najveće zlo što imamo u Srbiji, čitaj u Beogradu, su ovi što su sišli sa planina pored Jadrana i vedre i oblače u svim segmentima države. Podhitno im otkazati gostoprimstvo i vratiti u brda odakle su krenuli

  • Pero

    6. maj 2018 | 14:52

    Pokrenite ponovo Sablju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA