Ceca se oglasila prvi put posle likvidacije jednog od Arkanovih ubica

Potvrđeno da je u Johanesburgu likvidiran Milan Đuričić

  • 3

Udovica Željka Ražnatovića kaže da je smrt njenog muža i njegovih prijatelja 2000. godine trajno obeležila tri porodice i da oni nemaju išta niti od života, niti od smrti Milana Đuričića u Južnoj Africi.

Ko je Đuričić osuđen za ubistvo Arkana? Likvidiran je u Africi, imao tešku mladost, a jedan trenutak u životu napravio je od njega kriminalca (FOTO)

- Ništa mi ne znači da li je ubica mog muža živ ili mrtav - kazala je ravnodušno folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović, udovica Željka Ražnatovića, komentarišući potvrdu iz Južne Afrike da je u toj zemlji likvidiran Milan Miki Đuričić, jedan od ubica njenog muža, piše Informer.

Milan Đuričić, Printskrin: B92

Ceca je navela da je ubistvo njenog muža tragedija koja je obeležila tri porodce, s obzirom na to da su 15. januara 2000. godine u beogradskom hotelu "Interkontinental", pored Arkana, ubijeni i njegovi prijatelji Dragan Garić i Milenko Mandić.

- To je bilo trostruko ubistvo i tragedija koja je trajno obeležila sve tri porodice. Nemamo mi ništa niti od Đuričićevog života, niti od njegove smrti!

Đuričić je inače definitivno osoba koja je izrešetana 25. aprila u klasičnoj mafijaškoj sačekuši u Johanesburgu. To je posle 10 dana potvrđeno iz MUP-a Srbije, koji je, putem Interpola, od kolega iz Južne Afrike dobio otiske pristiju ubijenog, na osnovu kojih su utvrdili njegov oidentitet.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tanja

    7. maj 2018 | 01:01

    Pametno da to kaze.Nije luda da kaze da joj je drago pa da ugrozi bezbednost svoje dece.Ceca uvek pametno prica.A sta misli...procenite.

  • Marijana m.

    7. maj 2018 | 08:42

    Svaka čast za komentar. Hrišćanski je ne radovati se nečijoj smrću. A one koji zlo rade stigne kazne kad tad

  • LILIT

    7. maj 2018 | 08:12

    Au....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA