≫ 

Detalji nesreće kod Jarka: Igor poginuo tačno ispred svoje kuće, još se ne zna ko je bio za volanom

Vučković koji takođe živi u Jarku, auto je kupio nekoliko dana pre toga

  • 5

U teškoj saobraćajnoj nesreći u kojoj je automobil volksvagen "buba", sleteo sa puta, udario u drvenu banderu i betonski kanal pored kolovoza u mestu Jarak, kod Šapca, poginuo je Igor Veselinović (24), dok je njegov prijatelj Miroslav Vučković teško povređen.

Divljao autoputem 228 kilometara na čas: Policija ga jedva zaustavila kod Jagodine, sledi služenje kazne u zatvoru

Igor Veselinović poginuo je tačno ispred kuće u kojoj je živeo poslednjih godinu dana. Tu se doselio kada se njegova majka preudala.

Policija treba da utvrdi ko je upravljao vozilom koji je bio u vlasništvu teško povređenog Miroslava Vučkovića. Vučković koji takođe živi u Jarku, auto je kupio nekoliko dana pre toga.

Drugovi su viđeni sinoć između 18 i 20 sati kako se vozikaju ulicom, a kako "Blic" saznaje na licu mesta, važili su za dobre i mirne momke u kraju.

- Pošto je za juče bio najavljen politički miting, mi smo ih videli kako se vozikaju ovom glavnom ulicom prema Sremskoj Mitrovici. Ono što ja znam, jeste da su bili mirni i nisu bili incidentni - kaže jedan očevidac.

Od siline udarca automobila presečena je drvena bandera, slomljena na pola, a automobil je udario i u betonsku ćupriju pored kolovoza.

- Ja sam samo čuo kako je nešto puklo, ali nisam uspeo da vidim šta je, međutim kad sam saznao, prosto sam zanemeo. Ne mogu da verujem, to je bio divan mladić iz komšiluka. Video sam potpuno smrskan automobil i slomljenu banderu, a na ćupriji su bili tragovi od jakog udarca - kaže jedan meštanin.

Policija još utvrđuje okolnosti udesa.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mbappe

    8. maj 2018 | 08:03

    Nevazno ko je vozio, tuzno je sto se jedan mladi život ugasio.

  • Milisav

    8. maj 2018 | 08:00

    Dali je mogao brze da vozi .momci neznaju da auto nije avion.

  • Mile

    8. maj 2018 | 09:20

    Statistika govori da najvise ljudi strada u precniku od oko 2 km od kuce.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA