≫ 

Izrešetani gradski autobus, stan i "mercedes" navijača Alkatraza: Dvoje nedužnih za dlaku izbegli ranjavanje

Do pucnjave je došlo oko 23.30 sati, na raskrsnici Mirijevskog bulevara i Ulice Patrisa Lumumbe

  • 6

Zbog pucnjave koja se dogodila u nedelju uveče, kada je muškarac ispalio više metaka iz automobila u pokretu na Karaburmi u „mercedes“ kojim je upravljao navijač „Alkatraza“ U. S. (20), beogradska policija "češlja" Beograd tragajući za počiniocem.

Bivšem vođi Alkatraza nanogica i zabrana kretanja: Ako prekrši ograničenja, završiće u "pravom" zatvoru

Kako se saznaje, meci namenjeni njemu završili su u stanu u Uralskoj ulici, a mladi par je imao sreće i izbegao ranjavanje.

Do pucnjave je došlo oko 23.30 sati, na raskrsnici Mirijevskog bulevara i Ulice Patrisa Lumumbe, u blizini GSP saobraćajnog pogona „Karaburma“. NN lice je ispalilo iz automobila više projektila u pravcu „mercedesa“ kojim je upravljao U. S. (20) koji živi na Karaburmi i koji je, prema saznanjima beogradskih medija, član navijačke grupe Alkatraz.

Projektili nisu pogodili mladića, međutim, jedan metak pogodio je staklo gradskog autobusa koji je u tom trenutku išao ka garaži, a drugi metak pogodio je zid jednog stana u Uralskoj ulici.

VIDEO Grobari na Jugu počeli da se biju posle golova Radonjića i Pešića:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA